KONAČNO IZAŠLA ISTINA NA VIDELO! Zbog ovog incidenta je Severini oduzeto dete: Direktorka škole je pozvala policiju! Svi detalji (FOTO)

Nove nevolje navodno su opet pomutile ionako narušen odnos na relaciji pevačice i školskih radnika u školi koju pohađa Aleksandar, sin Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića.

Severina
Foto: YouTube/printscreen

Kako pišu mediji, direktorka škole policiji je prijavila pretnje koje joj je, tvrde u školi, uputila gospođa Kojić. No, nije samo Severina rasplamsala strasti na ulazu u školu nego se u priču, kako saznajemo, upetljao i njen suprug Igor Kojić.

Severina, Igor Kojić
Foto: Printscreen Instagram

Navodno je do incidenta došlo kad je pevačica sa suprugom stigla pred školu i poslala Igora po sina. Baš kao i u oktobru, zaposleni škole su navodno insistirali da po dečaka dođe majka koja je navedena na listi ljudi koji ga mogu izvesti iz škole, dok gospodin Kojić nije. To se nije dopalo Severini pa je navodno vređala zaposlene škole, posebno preteći direktorki.

Severina
Foto: Instagram/printscreen

Ona je Severinine reči shvatila ozbiljno i o svemu obavestila policiju.

Severina
Foto: YouTube/printscreen

Nedugo zatim iz škole su pevačicu prijavili zbog zanemarivanja deteta, a sud je privremeno doneo odluku da dečak živi s ocem do završetka sudskog spora za starateljstvo nad maloletnikom koji traje već pet godina.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi