ODUVALA PRED 50.000 MAKEDONACA Zaev nije skidao oči sa Severine! Pevačica GORI kako izgleda, a ceo vladajući vrh Makedonije u transu! (VIDEO)

Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncert u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim

Severina
Foto: Vacev Gjorgji

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde.

POSLE OVIH SLIKA TREBAĆE VAM RASHLAĐIVANJE Severina zapalila internet svojim VRELIM SLIKAMA! Preznojićete se kada budete videli kako izgeda u PETOJ DECENIJI života ! (FOTO)

Severina
Foto: Vacev Gjorgji

Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposjećeniju letnju turneju - svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone.

BIRAJU SAMO NAJLUKSUZNIJE Severina i Igor letovanje platili 10.000 EVRA! Evo gde su otišli i šta sve spada u tu cenu!

Severina
Foto: Vacev Gjorgji

Sledeći Severinin koncert bit će u Leskovcu krajem ovog meseca, a potom sledi turneja po Njemačkoj i Skandinaviji u septembru.

Pogledajte još slika u galeriji:

Ovi uspešni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regiji, a koja će, prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ''Dobrodošao u klub'', koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu videlo preko 250 hiljada ljudi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi