Vesna Zmijanac
Screenshoot Youtube
Vesna Zmijanac

Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac, Foto: Screenshoot Youtube

Komentarišući današnje pevačice koje imaju običaj da budu previđe obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac otkrila je da ni ona nije bežala od golotinje na početku karijere, ali da je to radila sa ukusom. Niko nije bio više na izvol'te od mene.

- Međutim, ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme - objašnjava pevačica i dodaje da nikada nije nailazila na osude zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta.

lako je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica u mladosti, Vesna otkriva da je bila poprilično usamljena.

Vesna Zmijanac

Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Rajko Ristić

- Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel - objašnjava pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Nov 22, 2017 at 6:44am PST

 

Vesna tvrdi da je danas slobodna žena, ali da je još privlače mlađi muškarci.

- Uvek je bilo tako, mlađe stađe. Ove matore drtine naravno da ne mogu biti bolje. Slobodna sam žena, mogu da pričam i radim sta hoću - rekla je Vesna.

Alo.rs došao do ekskluzivnih saznanja iz istrage, ovo je istina!

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 03.11.2019. 21:15 - 03.11.2019. 21:28 Sada je sve jasno! Goca Božinovska, Foto: Alo!/Rajko Ristić Danas je u toku dana odjeknula vest da je zapaljen automobil pevačice Goce Božinovkse - više o tome pročitajte OVDE . Sada su poznati novi detalji ove užasavajuće scene.

 

O Vesninom odnosu sa zetom Reljom Popovićem dosta se spekuliše, pogotovo nakon što je reper odbio da prokomentariše da li se slaže sa pevačicom u jednom intervjuu, pa je sada rešila da razjasni tu situaciju.

Vesna Zmijanac

Printscreen Prva

Vesna Zmijanac, Foto: Printscreen Prva

- Mi imamo dogovor da niko ne priča o onom drugom i o detetu. Svako ima svoj život i u intervjuima treba da priđa o sebi.

BONUS VIDEO:

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!