NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA ĆE VAS RASPLAKATI Vesna se udala, drugom muškarcu je rodila sina, a nakon 20 GODINA ponovo je srela Milomira! Tada joj je dao OVAJ poklon!

Prava ljubav!

Vesna Radusinović i Milomir Marić
Vesna Radusinović i Milomir Marić, Foto: E-Stock

Spisateljica Vesna Radusinović otkrila je kako je tekla njena emotivna priča sa Milomirom Marićem, urednikom "Hepija", koja je bila i te kako zanimljiva.

Još kao mlada devojka Vesna Radusinović srela je Milomira Marića, koji je kao novinar početnik došao u Podgoricu da napravi reportažu o životu mladih. Sreli su se pred pozorištem i on ju je pozvao da izađu na sastanak. Vesna mu je dopustila da je otprati, pod uslovom da se rastanu na kilometar od kuće. Da bi se "izvukla", ukućanima je ispričala priču kako je s bakom otišla u ribolov na Skadarsko jezero, toliko živopisno da je i sama u nju poverovala. Pogledajte OVDE kako izgleda Vesnin sin.

Marić je, za uspomenu na taj susret, napisao divnu priču, koju joj je tek mnogo godina kasnije pokazao.

Narednih godina Vesna se udala za Dževdeta Tuzlića, novinara i filmskog kritičara iz Sarajeva sa kojim je dobila sina Vedrana. Od bivšeg supruga razvela se 1997. godine, a u međuvremenu je ponovo srela Milomira Marića, ali ovaj put su oboje shvatili da su se već jednom, davno, upoznali. Pogledajte OVDE kako izgleda Marićeva supruga kad se skine. 

– Sve te godine viđali smo se po brojnim fimskim festivalima, ali nismo "kapirali" da se znamo iz Podgorice - rekla je jednom prilikom Vesna.

Kad je dan posle proslave Vedranovog rođendana, na koju Milomir nije došao jer se otrovao hranom, donela fotografije u redakciju lista gde su tad oboje radili, Marić joj je rekao: - Vesna, imaš mnogo lepog sina. Pročitajte šok intervju Vesne Radusinović o njenom braku sa Milomirom Marićem. 

- "Hoćeš da i tebi rodim jednog?", upitala sam ga tada - kazala je ona.

Malo potom je Milomir shvatio da je Vesna ona devojka koja ga je očarala dvadesetak godina ranije. Pokazao joj je tu čuvenu priču, a Vesna je bila iznenađena i oduševljena tim gestom. Milomir je polako osvajao i nju i Vedrana. Odlazio je po njega u vrtić već u jedan po podne i dovodio ga u redakciju, a ubrzo su počeli i da žive zajedno.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi