EKSKLUZIVNA ISPOVEST Prostitutke razotkrile naša DVA GLUMCA! Nisu hteli da plate se*s, a postideće se kad čuju šta su rekle o njihovim penisima (18+)

Porno-skandali i afere među javnim ličnostima još ne jenjavaju. Taman kad pomislimo da je stigao kraj, pojavi se neka nova afera, sa novim akterima, ali gotovo identičnim scenariom. Jedan takav umalo da ugleda svetlost dana, ali je na sreću izbegnut jer je plaćen veliki reket, saznaje VIP.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Dva poznata crnogorska glumca bili su korisnici usluga dve prostitutke, a pokušali su da eskiviraju plaćanje. Nakon četiri dana neplaćanja, glumce je pozvao makro i obećao im da će sve dati medijima ne budu li platili dvostruko, što su oni i učinili. Elitna prostitutka otkrila sve političara, detaljnije o tome čitajte OVDE. 

- To se desilo pre otprilike godinu dana... Njih dvojica (imena poznata redakciji) pozvali su našeg makroa i poželeli da se malo zabave. Ne sećam se koliko je tačno bilo sati kada nas je S. P. probudio, ali znam da je bilo oko 4 sati ujutru kada smo M. S. i ja stigle u Novu Pazovu, gde su se oni nalazili. Mislim da su imali neku pozorišnu predstavu u tom gradu, pa su se zapili i ostali da prenoće - priča G. S. ekskluzivno za VIP. OVDE pročitajte spisak elitnih prostitutki. 

Kako nam je još rekla, pre tog susreta sa glumcima nije imala dodirnih tačaka.

- Znala sam ih sa TV-a, iz novina, nekoliko puta sam ih srela na nekim događajima... Budući da jedan od te dvojice slovi za najpoznatijeg crnogorskog neženju, a ovaj drugi za najpoželjnijeg crnogorskog neženju, sasvim mi je bilo svejedno sa kojim ću od njih dvojice biti ja, a sa kojim će biti M. S. I ona je imala isti stav. Mislile smo da su šarmantni i galantni i u krevetu i u privatnom životu, a ne samo u javnosti, ali smo se prevarile - kaže G. S.

Kako nam je otkrila, osim što su ispali cicije i pokušali da ih prevare, ni u krevetu se nisu pokazali. Pročitajte OVDE koje usluge se najviše traže od  prostitutki u Srbiji. 

- Bili su mrtvi pijani i gotovo impotentni. Osim toga, ni tela im nisu bila u zavidnom stanju. Mogu da vam kažem da su vrlo mlohavi. Mada, ovaj mlađi je sad, vidim u novinama, smršao, ali tada nisu bili nimalo poželjni - ispričala nam je iskreno i bez zadrške devojka koja se, kako kaže, iz petnih žila trudila da ih zadovolji i dovede do vrhunca.

- Napustile smo hotel u ranim jutarnjim satima, ali je uveliko svanulo... Kada je trebalo da plate, rekli su da trenutno nemaju novca, ali da će, navodno, do kraja dana sve regulisati sa našim makroom. Međutim, kako ni posle četiri dana to nisu učinili, on ih je ucenio i rekao im: „Pošto glumite mangupe i nećete da platite 600 evra, sad ćete da platite 1.200 evra ili ću svim medijima poslati vaše podatke i imena, pa neka svi znaju ko ste i šta radite.“ Tek tada su platili - priseća se G. S. lošeg iskustva sa dva poznata glumca. Sve detalje elitne prostitucije čitajte OVDE. 

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Profimedia

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi