Vendi
Hepi
Vendi

Hepi

Vendi, Foto: Hepi

Da li ti je sa Parovima teže, nego na nastupu?

Sa učesnicima rijalitija „Parovi“ mnogo je lakše nego što je na nastupima. Iskreno, u vili i sa svim tim ljudima je –uživanje! Ključ rešenja u odgovoru je taj što su moji nastupi prirodna baza za „Parove“, odnosno teži poligon iz kojeg, obučena i spremna ulazim u jedan prefinjeni korodinirani projekat, u kojem se radi samo i isključivo prema pravilima, svako zna svoju obavezu, dužnosti su podeljene. Ne bih mogla da kažem da je lako, jer svaki posao donosi više odgovora, ali, svakako je daleko lakše raditi u uređenom sistemu, kojom rukovodi odgovorni tim, potpuno posvećen projektu koji ne prestaje da osvaja gledaoce.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Za razliku od „Parova“, moji nastupi su rijaliti, u kojem učestvuju ljudi bez provere identiteta, alkoholisani manje više i sa različitim potrebama i željama. Sve to treba savladati u praksi i držati pažnju na podijumu, animirati, putovati, boriti se sa vremenskim stihijama...

Otkud ti u Parovima?

Zahvaljujući pronicljivisti u oštroumnosti mozga operacije, korak po korak, kroz moja gostovanja u emisiji „Upoznajte Parove“, došlo se do ideje, koja se prepoznala sa obe strane. Sada, slobodno mogu da kažem, oduševljena sam što sam deo ovog projekta.

 

Koji moto treba slediti da bi se istrajalo u ovom projektu?

Jedini moto je inovativnost bez prestanka i borba da rejting bude najbolji. Ovo je jedini rijaliti u kojem se svakodnevno nešto dogadja, ništa se ne prepušta slučaju.

Pričalo se da produkcija ima ideju za zajedničku emisiju sa Šešeljom, međutim, on je prestao da bude voditelj, a ti si tu i dalje?

Da, sa Šešeljom bi došlo do jednog logičnog zatišja, jer, posle prekida veze, zatišje opravdava i zamenjuje reči, a tako nešto nikome ne ide u prilog.

Vesna Vukelić Vendi

Printscreen

Vesna Vukelić Vendi, Foto: Printscreen

Imaš li svoje favorite?

Svakako da imam, ali i oni koji nisu moji favoriti, svojom borbenošću i zalaganjem otvaraju vrata publici i traže i drže pažju, što je najmerodavniji i najvažniji imperativ ovog složenog projekta.

Misliš li da je koncept „Parova“ dobar za psihološku igru?

I te kako dobar, to je svet u malom, to je deo velikog poligona u kojem se vode bitke i rešavaju problemi. „Parovi“ su način da svako nauči nešto kroz neprestana dešavanja uživo.

Parovi

Screenshoot Youtube

Parovi, Foto: Screenshoot Youtube

Imaš li neostvarenu želju?

Želja uvek ima, i one se ostvaruju kada za to dođe vreme. Vera, ljubav i nada stimulišu želje, samo što zdrav čovek mora da bude svestan da su sve druge želje – velika želja da se pomogne drugima.

Kuda bi volela da otputuješ ovih dana?

Volela bih da odem na Kipar i pomolim se nad moštima Sv. Spiridona Trimituskog čudotvorca.