Veljko i Bogdana Ražnatović Titel
Alo/E-stock
Veljko i Bogdana Ražnatović Titel

Alo/E-stock

 Foto: Alo/E-stock
Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

 Foto: E-stock

Kako saznajemo od našeg sagovornika koji je blizak Ražnatovićima, Veljko je veoma ozbiljan u svojoj nameri i već je počeo sa istraživanjem, čitanjem stručne literature o uzgoju životinja, razgledanjem opreme koja je potrebna, konsultacijama sa stručnjacima, a u bliskoj budućnosti počeće i sa radom na porodičnoj farmi. Svestan je da mora da investira dosta u novca u opremu, ali ono što mu je olakšavajuća okolnost jeste što ima odlično mesto za to. Veljko je uvideo potencijal velelepnog imanja u Titelu, koje je od Bogdaninih roditelja dobio u miraz, i odlučio je da ga iskoristi na pravi način.

Svinja Prase Svinje Prasići Frama svinja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ražnatović će, kaže naš sagovornik, najverovatnije početi sa onim najlakšim poslom - uzgojem tovnih prasića, koje se preporučuje početnicima. Ukoliko mu dobro krene, u međuvremenu bi mogao da nastavi i sa uzgojem prasadi, ali i krmača, i tada bi napravio pravu specijalizovanu farmu za mnogo šire tržište. Osim što ima u planu da se bavi prodajom svežeg mesa, vredni Ražnatović će da proizvodi i delikates - pečenicu, pršutu, ali i slaninu i kobasice, i imaće svoju pušnicu u kojoj će da suši meso. U Titelu je odličan kvalitet vazduha, što pogoduje za stoku, posebno za svinje, kojima je bitan kiseonik, jer ga mnogo troše, ali i zagađuju.

Kao što smo spomenuli, Bogdana će Veljku biti od pomoći za ovaj biznis, jer je i svojim roditeljima, koji se bave uzgojem pilića, pomagala najpre na pijaci, a kada je završila finansije na Visokoj poslovnoj školi, radila je papirologiju. Ona će moći da vodi knjige i da bude upućena u biznis, što je Ražnatoviću veoma važno jer će na toj poziciji imati čoveka, tačnije ženu od poverenja.

Veljko i Bogdana

Printscreen/instagram

 Foto: Printscreen/instagram

PROČITAJTE JOŠ: