Elena Karić
Alo!/Rajko Ristić
Elena Karić

Alo!/Rajko Ristić

Elena Karić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naime, kako „Alo!“ saznaje, bivša supruga Jugoslava Karića, spremna je da ode pod nož kako bi izvadila silikone iz grudi i usana, a te će je operacije koštati 5.000 evra.

- Elena se poslednjih godina potpuno vratila sebi, prirodi i odlučila da se odrekne luksuza i materijalnih stvari. S tim u vezi, počeo je da joj smeta i njen fizički izgled, kao i sve operacije koje je radila na sebi - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovoj dizajnerki nameštaja. Kako nam je još rekao, bivša supruga Jugoslava Karića sebe više ne doživljava na taj način i sada samo želi da izgleda kao obična žena, sa borama, sedom kosom, bez estetskih intervencija i korekcija.

- Elena je već našla kliniku u kojoj će izvršiti operativne zahvate vađenja silikona. Operacija grudi trajaće nekoliko sati, pod totalnom anestezijom i koštaće oko 3.500 evra, dok će joj silikon iz usana izvaditi pod lokalnom anestezijom za sat i po vremena, a to će je stajati dodatnih 1.800 evra - ispričao je za „Alo!“ blizak prijatelj Karamanove.

Elena Karić

Printcreen/Instagram

Elena Karić, Foto: Printcreen/Instagram

Kako nam je još rekao, nakon operacija koje je zakazala, planira da se reši i mnogobrojnih tetovaža na svom telu.

- Želi da laserom ukloni sve ono što je po telu šarala ranijih godina i nema nameru ponovo da se tetovira - završio je izvor za „Alo!“.



Komentari (3)

No Mercy

23.04.2021 08:08

Generalna,mora bušiti na drugu specijalu ..

livia

23.04.2021 08:10

prsla odavno

Tijana

23.04.2021 15:39

Odrice se luksuza i materijalnih stvari, a na racun 3 miliona evra, za svaki slučaj! Cinicno zar ne?!