Emina Jahović
Nenad Vujanović/Alo!
Emina Jahović

Privatna arhiva

Emina Jahović, Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Dok je za Dan zaljubljenih bila ful doterana i našminkana, Emina sutradan ujutru nije ličila na sebe. Atraktivna pevačica, koja važi za jednu od najlepših žena sa naše estrade, šokirala je izgledom putnike na letu Beograd-Istanbul.

Emina Jahović

Nenad Vujanović

Emina Jahović, Foto: Nenad Vujanović

Bez trunke šminke na licu, sa pokupljenom kosom, pevačica je vidno umorna sedela na aerodromu i telefonirala sa nekim skoro pola sata, da bi se nakon toga ukrcala u avion. Svi su je gledali čudno, a ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste to što se Jahovićeva smestila u ekonomsku klasu, te je biznis i prvu klasu potpuno zaobišla. Ili je rešila da zavrne slavinu nakon razvoda od Mustafe ili je ipak nešto drugo u pitanju, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Ipak, čini se da je glavni razlog njenog stanja to što više nije ni sa milionerom iz Turske Sadetinom Saranom, sa kojim je nedavno raskinula, što je i potvrdila za „Alo!“.

Emina Jahović

Privatna arhiva

Emina Jahović, Foto: Privatna arhiva

- Moj emotivni život više ne postoji. Razvela sam se pre devet meseci i sada moram da prođem kroz taj neki tunel. Svako je imao te momente u životu kada ima neki emotivni pad - rekla je Emina, koja je razvod pokušala da prebrodi uz milionera iz Turske, međutim, i to je gotova priča. 

Emina Jahović

Privatna arhiva

Emina Jahović, Foto: Privatna arhiva

- Nisam više zaljubljena. Stavila sam tačku na vezu koju sam imala posle braka zbog nekih mimoilaženja u stavovima i razmišljanjima o životu. Jednostavno, nastavljam da živim onako kako sve žene žive nakon razvoda - rekla je Emina za „Alo!“.

Demantovala raskid, pa se predomislila!

U srpskim medijima se pojavila informacija da je Emina Jahović raskinula sa Sadetinom pre mesec dana, a njemu je, navodno, smetalo to što je u intervjuu za „Hello“ izjavila se više nikada neće udavati. Ipak, Jahovićeva je to već sutradan demantovala i otkrila da je mnogo srećna i da su njih dvoje zajedno. No čini se da pevačica ne zna šta priča, pa je tako ovoga puta u Beogradu odlučila da otkrije pravu istinu.