Hurricane
Printscreen

Zbog spota za pesmu "Loco loco", ali i same numere, dobile su niz negativnih komentara. Mnogobrojne kladionice ne predviđaju im dobar plasman na takmičenju, a pojedine javne ličnosti poput Goce Tržan javno su izjavile da im se ne dopada ono što su pripremile za najveće muzičkog takmičenje.

Sada je poznati trio otkrio da će potpuno promeniti imidž iz spota za pomenutu pesmu, ali i da žele da zvuče bolje nego na prošlogodišnjem nacionalnom takmičenju.

- Vežbamo svakog dana. Prošle godine na "Beoviziji" smo mogle da zvučimo bolje, realno. Ove godine ćemo za "Evroviziju" idućeg meseca biti baš, baš spremne. Imamo kondicione treninge, radimo na izdržljivosti. Trčimo i pevamo! (smeh) - kazala su članice grupe "Hurricane", koje će se u drugom polufinalu "Evrovizije" predstaviti pod rednim brojem devet.

- Mnogo nam je drago što ćemo pevati pred publikom, 3.500 ljudi, to je mnogo bolje nego da nema publike, kako smo mislili da će možda biti. Sigurne smo da ćemo biti u finalu. Zašto ne bi bile? Svako bi trebalo da bude samouveren ako ide na ovakvo takmičenje - rekle su devojke iz benda.

- Još uvek ne znamo tačno koje boje će biti kostimi koje ćemo nositi, kako ćemo tačno izgledati, ali možemo da otkrijemo da nećemo izgledati onako kako smo izgledale u spotu za "Loco Loco", menjamo mnogo toga. Biće ludo nešto, jer smo i mi lude! (smeh) - zaključile su Sanja, Ksenija i Ivana.