Mirjana Božović
Screenshoot Youtube
Mirjana Božović

Screenshoot Youtube

Mirjana Božović, Foto: Screenshoot Youtube

Nekadašnju misicu Mirjanu Božović mnogi pamte po učešću u rijalitiju "Farma" 2010. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirjana Božović je bila prva zvanična mis Srbije, i predstavljala je našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini.

Bivša misica je studirala građevinu i sanjala je da će jednog dana da bude građevinski inženjer čija su specijalnost mostovi.

A onda je iznenadila javnost kada je ušla u rijaliti "Farma". Tokom učešća u rijalitiju zbližila se sa Vladimirom Stanojevićem koji je takođe bio deo rijalitija.

Njih dvoje su započeli vezu pred kamerama, međutim po izlasku iz rijalitija ubrzo su se razišli.

Po izlasku iz rijalitija upoznala je 22 godine starijeg Željka Rutovića. Željko je bio član zvezdarskog klana, jedan od retkih koji je preživeo dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", a u kom je govorio o vezi sa ukrajinskom mafijom. Nikada nije krio da ima burnu prošlost, ali nikada nije osuđivan. Jedan je od retkih koji se upustio u poslove sa ukrajinskom mafijom.

"Kod njih je sve drugačije, od prosjaka, do načelnika policije, svakom se da deo zarade. Sve je drugačije, sve se zna", pričao je Željko tada.

U martu 2012 godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013, da bi pre tri godine dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija.

Rutović je vlasnik hotela, kockarnica, i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova ima još petoro dece.

Komentari (1)