Biljana Sečivanović
Screenshot Youtube
Biljana Sečivanović

Promo

Biljana Sečivanović, Foto: Promo

Za Biljanu Sečivanović kraj leta ostaće upamćen po mnogo lepih dešavanja a svakako jedan od tih dana je kada je istovremeno publici predstavila svoj novi hit “Ljubomora” i zakazala venčanje sa verenikom Aleksandrom Nedićem. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Folk zvezda i njen životni saputnik već dugo su u harmoničnoj vezi pa su odlučili da se jedno drugome zareknu na večnu vernost i zakazali venčanje za 24. maj sledeće godine, a to su uradili istoga dana kada je i njena dugo očekivana pesma konačno ugledala svetlo dana.

Biljana Sečivanović

Promo

Biljana Sečivanović, Foto: Promo

- Mi već toliko dugo živimo zajedno i uživamo u svojoj ljubavi da je venčanje bilo samo pitanje termina. Pošto imamo mnogo prijatelja i velike familije, gledali smo da datum bude takav da većini odgovara a hteli smo i da vreme bude lepo, i na kraju smo odavrali ovaj datum- rekla je Bilja koja je blistala od sreće zbog svega lepog što joj se dešava.

Biljana Sečivanović

Promo

Biljana Sečivanović, Foto: Promo

Pošto je srpska Kim Katral izuzetno popularna među kolegama, očekuje se da na svadbi bude mnogo ljudi sa estrade a ako je suditi po prvim reakcijama njihovo veselje ali i kompletnu muzičku scenu u sledećem periodu obeležiće upravo pesma “Ljubomora”.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!