Barbara Šegetin
printscreen
Barbara Šegetin

printscreen

Barbara Šegetin , Foto: printscreen

Barbara Šegetin, nekada je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat", a zatim se povukla iz javnosti. Ona je prošle godine raskinula veridbu sa nepoznatim muškarcem, kada je potuno nestala iz javnog sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

 

Naime, Barbara o svom vereniku iz Beograda nikada nije želela da govori. Od ljubavnog kraha se oporavljala u Crnoj Gori kod sestre Tine, koja je takođe učestvovala u "Velikom bratu", a jedno vreme pričalo se i da je nestala. Njena majka je, međutim, to demantovala. U aprilu prošle godine završila je u bolnici kada joj je zbog stresa pozlilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on Oct 21, 2018 at 11:26am PDT

Barbara, prema pisanju hrvatskih medija, planira da započne muzičku karijeru, ali se za sada ipak pojavila samo kao glumica u spotu za pesmu "Produženi vikend" koju su snimili Ognjen Amidžić i i DJ Milan Popović, čija će premijera biti uskoro.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on Apr 6, 2019 at 11:05am PDT

Mnogo pažnje privlači i njen izgled, budući da je na sebi imala više estetskih korekcija. Priznala je da je preterala s hijaluronom te da je zbog toga smanjila usne, a uvećanje grudi joj je platila mama Jasenka, koja je za to iskeširala 2.500 evra, navode hrvatski mediji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin) on Aug 22, 2016 at 4:57am PDT