Tik pred emisiju čovek se zaleteo i dobro ga udario u glavu! Žika Šarenica prvi put o jezivim batinama koje je pretrpeo!

I ovog puta bio je iskren, pa je i ispričao detalje nemilog događaja

Žika Nikolić Šarenica
Žika Nikolić Šarenica, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pre dve godine voditelj Žika Nikolić napadnut je na snimanju “Šarenice” u Mionici, kada se traktorista zaleteo u ekipu, a onda izudarao voditelja.

Sada se Žika u Jutarnjem na Pink televiziji, tokom gostovanja Vere Matović i Ere Ojdanića, prisetio ovog incidenta.

“Era i Vera su bili jednom u emisiji ‘Žikina šarenica’ u Mionici kada me je jurio neki traktorista tamo, oni su me spašavali” otkrio je on. “Nisi zaboravio to”, dodala je Vera kroz smeh. “Gde da zaboravim”, rekao je Žika, nakon čega se nadovezao i Era Ojdanić:

“Žiko, pili smo kafu ti i ja pre minuta pre lajva i samo odjednom dolazi čovek i kaže jedan traktorista udario Žiku, reko ma gde bre. Sad je bio tu. Kad ja pogledam vidim haos”, rekao je pevač.

Povodom ovog incidenta se pre dve godine oglasila i produkcija emisije i saopštla da se “traktor zaustavio ispred njih i da je Žika pokušao da pita čoveka šta mu je, nakon čega se ovaj zaleteo i udario ga pesnicom u glavu”.

“Ošajdario me je dobro, a da je bolje zamahnuo, ne bi bilo emisije. Čisto sumnjam da bih ostao na nogama”, rekao je tada voditelj.

Kristijan uleteo u kafanu i hladnokrvno počeo rafalano da puca u nedužnog čoveka, a svemu tome svedočio ovaj poznati pevač!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi