Tanja Banjanin
Screenshoot Youtube
Tanja Banjanin

Screenshoot Youtube

Tanja Banjanin, Foto: Screenshoot Youtube

Tanju Banjanin i danas mnogi ubrajaju među najbolje ženske vokale na našim prostorima.

Kada je reč o Tanjinom privatnom životu, on nikad nije bio predmet stranica žute štampe, budući da se ona sama tako postavila prema sedmoj sili.

PROČITAJTE JOŠ:

Njena deca, rođena u dva različita braka, takođe nisu deo javnog života, poput naslednika brojnih drugih javnih ličnosti.

- Staša (prim.aut. starija ćerka iz prvog braka) je bila neverovatno dobro dete. Valjda to onaj gore ili ko god tako namesti, mada sam prestala da mislim da ima talenat za "dobra nameštanja". Tek iz ove perspektive vidim koliko sa njom nisam imala problema i lako sam je podigla. Novak (prim.aut. mlađi sin iz drugog braka) je dečačić, mnogo je temperamentniji, ekstrovertniji i eksplozivniji. Ustvari, dosta je na mene i moje. Neću da prejudiciram, idem korak po korak - izjavila je Tanja za Hello.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Aug 30, 2018 at 7:00am PDT

- Staša studira turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu i, kako stvari sada stoje, volela bi da ostane u toj oblasti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin) on Jul 23, 2019 at 1:05pm PDT

- Sina interesuju sport, pisanje, muzika, repuje k'o lud (smeh). Dobar je Nole. Dosta je na mog brata. On je bio tako svestran, duhovit i komunikativan - zaključila je Banjaninova.

Vesna Dedić uhvaćena na crnogorskom primorju, pronašla odličan način da se rashladi! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 10.08.2019. 15:12 - 10.08.2019. 15:22 Nije se obazirala na radoznale poglede, niti ju je interesovalo šta se dešava okolo, već je lagano ispijala svoje piće i uživala u svakom gutljaju", ispričao je izvor za „Alo!"

 

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (2)

DEJAN

14.08.2019 09:33

Kako nije deo žute štampe a do detalja je pričala o oba propala braka??!Zar to nije žuta štampa kud ćeš gore.I decu slika i stavlja po novinama a još su maloletni.Ova naša estrada je potpuno poludela.

Marija

14.08.2019 09:39

hahahahaaaaaa.da baš je van žute štampe..osim što svi znaju SVAKI detalj oba braka...te kako je prvi pobegao te kako je drugi pobegao...te deca...mama... Samo biti u medijima a nije važno zašto.Najmanje zbog pevanja. Užas