EKSKLUZIVNI PAPARACO Vesna Dedić uhvaćena na crnogorskom primorju, pronašla odličan način da se rashladi! (FOTO)

Nije se obazirala na radoznale poglede, niti ju je interesovalo šta se dešava okolo, već je lagano ispijala svoje piće i uživala u svakom gutljaju“, ispričao je izvor za „Alo!“

Vesna Dedić
Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

Voditeljka Vesna Dedić baš ume da uživa, a na odmoru na Crnogorskom primorju autorka emisije „Balkanskom ulicom“ opustila se za sve pare! Paparaco „Alo!“ uslikao je Vesnu u jednom kafiću u Budvi dok se u društvu prijateljice opuštala nakon dana provedenog na plaži.

 

Maskirana iza velikih naočara za sunce, Vesna je pušila elektronsku cigaretu dok je ispijala rakijicu. Vesna je u kafić došla sa drugaricom, koja je uživala uz šoljicu kafe, a prijateljice nisu prestajale da ćaskaju i da se smeju.

Vesna Dedić
Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

- Vesna i njena prijateljica su odmah sa plaže došle u kafić da popiju piće. Vesna je tražila da joj donesu rashlađenu rakiju i čašu vode, dok je njena prijateljica naručila kafu. Obe su bile dobro raspoložene i nisu prestajale da pričaju i da se osmehuju. Videlo se baš da uživaju - ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Vesna Dedić
Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

- Kada im je stiglo piće, Vesna i njena prijateljica su nastavile da ćaskaju i nisu obraćale pažnju na to šta se dešava oko njih. Vesna nije ispuštala elektronsku cigaretu iz ruke i pomno je slušala šta joj prijateljica priča. Nije se obazirala na radoznale poglede, niti ju je interesovalo šta se dešava okolo, već je lagano ispijala svoje piće i uživala u svakom gutljaju - ispričao nam je izvor. 

DRAMA Poznatu voditeljku zaustavila policija u Rimu! Haos na ulici usred Italije, razlog bizaran!

Omiljena srpska voditeljka se GUŠILA usred restorana! Pozvani lekari, HIRUŠKI TIM spreman!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 04.08.2019. 13:56 Agonija trajala više od pola sata! Sanja Marinković i Vesna Dedić, Foto: Screenshot Instagram Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić ovogodišnje letovanje Crnoj Gori pamtiće po drami koju su doživele u jednom restoranu. Voditeljke su uspele da uhvate 7 dana slobodnih dana i da odu na letovanje koje će teško zaboraviti.

- Kada su popile piće, Vesna i njena prijateljica su još malo ostale u kafiću, a onda su pozvale konobara. Platile su račun i otišle dalje - ispričao je izvor „Alo!“.

Vesna Dedić
Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

Inače, spisateljici i voditeljki Vesni Dedić na Crnogorskom primorju društvo pravi ćerka Lenka. 

BEZ DLAKE NA JEZIKU Vesna Dedić progovorila RAZVODU, a onda se osvrnula na PROSTITUTKE

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi