Vesna Dedić
Danijel Rakočević
Vesna Dedić

Danijel Rakočević

Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

Voditeljka Vesna Dedić baš ume da uživa, a na odmoru na Crnogorskom primorju autorka emisije „Balkanskom ulicom“ opustila se za sve pare! Paparaco „Alo!“ uslikao je Vesnu u jednom kafiću u Budvi dok se u društvu prijateljice opuštala nakon dana provedenog na plaži.

PROČITAJTE JOŠ:

VIP MAGAZIN SAZNAJE Naša PEVAČICA žrtva prostitucije! Klijent joj platio za seks a onda je držao zaključanu danima!

 

Maskirana iza velikih naočara za sunce, Vesna je pušila elektronsku cigaretu dok je ispijala rakijicu. Vesna je u kafić došla sa drugaricom, koja je uživala uz šoljicu kafe, a prijateljice nisu prestajale da ćaskaju i da se smeju.

Vesna Dedić

Danijel Rakočević

Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

- Vesna i njena prijateljica su odmah sa plaže došle u kafić da popiju piće. Vesna je tražila da joj donesu rashlađenu rakiju i čašu vode, dok je njena prijateljica naručila kafu. Obe su bile dobro raspoložene i nisu prestajale da pričaju i da se osmehuju. Videlo se baš da uživaju - ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Vesna Dedić

Danijel Rakočević

Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

- Kada im je stiglo piće, Vesna i njena prijateljica su nastavile da ćaskaju i nisu obraćale pažnju na to šta se dešava oko njih. Vesna nije ispuštala elektronsku cigaretu iz ruke i pomno je slušala šta joj prijateljica priča. Nije se obazirala na radoznale poglede, niti ju je interesovalo šta se dešava okolo, već je lagano ispijala svoje piće i uživala u svakom gutljaju - ispričao nam je izvor. 

Omiljena srpska voditeljka se GUŠILA usred restorana! Pozvani lekari, HIRUŠKI TIM spreman!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 04.08.2019. 13:56 Agonija trajala više od pola sata! Sanja Marinković i Vesna Dedić, Foto: Screenshot Instagram Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić ovogodišnje letovanje Crnoj Gori pamtiće po drami koju su doživele u jednom restoranu. Voditeljke su uspele da uhvate 7 dana slobodnih dana i da odu na letovanje koje će teško zaboraviti.

- Kada su popile piće, Vesna i njena prijateljica su još malo ostale u kafiću, a onda su pozvale konobara. Platile su račun i otišle dalje - ispričao je izvor „Alo!“.

Vesna Dedić

Danijel Rakočević

Vesna Dedić, Foto: Danijel Rakočević

Inače, spisateljici i voditeljki Vesni Dedić na Crnogorskom primorju društvo pravi ćerka Lenka. 

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!