POKLON KOJI SVE OTKRIVA Tamara Milutinović dobila pesmu od svog kompozitora

Pevačica je izjavila da je za pesmu "Petnaest do dva" emotivno vezana što mnogi povezuju sa njihovim privatnim odnosom...

Tamara Milutinović
Foto: Alo/ Dejan Briza

Priča da se atraktivna pevačica Tamara Milutinović upustila u vezu sa svojim kompozitorom Saškom Nikolićem,nakon što se razveo, uzburkala je nadavno duhove na prilično mirnoj javnoj sceni. I dokle publika i kolege spekulišu o prirodi njihovog privatnog odnosa, ono što je sigurno je da im na poslovnom planu cvetaju ruže za šta je najbolji dokaz pesma “Petnaest do dva” koju je Tamara danas objavila a koju Nikolić potpisuje kao kompozitor.

Tamara Milutinović
 Foto: Katarina Todorović

Za ovu pesmu mlada zvezda snimila je i visokobudžetni spot, a ako je suditi po prvobitnim reakcijama u pitanju je još jedan hit proistekao iz njihove saradnje. No ono što sve najviše interesuje je da li u pesmi ima biografskih elemenata.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović, Foto: Katarina Todorović

Svaki tekst je podložan tumačenju, tako da ja želim da čujem kako je publika doživela ono što sam otpevala, što se mene tiče ja samo znam da sam izuzetno emotivno vezana za pesmu i da se nadam da će tu emociju i ostali prepoznati- rekla je Tamara ostavši dosledna svom principu da ne komentariše privatni život.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi