UČESTVOVAO U VELIKOM BRATU, PA SE OŽENIO! Svima je poznat kao Ajs Nigrutina, a niko ne zna njegovo pravo ime! A tek kad čujete kako mu se zove supruga!

Za njega sve svi čuli!

 Ajs Nigrutin
Ajs Nigrutin, Foto: printscreen

Skoro da ne postoji osoba koja prati hip- hop scenu, ali i ona koja nije preterani ljubitelj iste, a da nije čula za Ajs Nigrutina.

 

Oni koji manje prate ovu vrstu muzike, znaju ga po zanimljivom stajlingu, ali i učešću u rijaliti šou programu "VIP Veliki brat" iz 2008. godine.

"TI SI SA DRUGE STRANE REKE, TAMO SE LETI BEZ KAJTA..." Nigorev govor na Gruovoj sahrani će vam pokidati dušu na sto komada! Zbog njegovih reči su svi grcali u suzama!

Međutim, malo ko zna njegovo pravo ime. Ajs Nigrutin se zove Vladan Aksentijević, i rođen je u Beogradu, a član je grupe "Bed Kopi".

Ajs Nigrutin
Ajs Nigrutin, Foto: Screenshot Youtube

Učestvovao je i u rijalitiju "Veliki brat" 2008. godine, a 2015. godine reper je dobio dete sa ženom Juliškom.

"Nema potrebe da govorim o privatnom životu. Nisam ja od tih estradnih što vole da se piše o tim stvarima. Meni bi bilo banja kad se o svadbi i trudnoći uopšte ne bi pričalo", rekao je jednom prilikom Nigrutin.

"DRUŽE MOJ, NEĆEMO ZAJEDNO UĆI U NOVU GODINU" Prijatelji i kumovi se opraštaju od Grua! Čitulje poginulom reperu lome i najtvrđa srca! (FOTO)

Pre nešto više od mesec dana ponovo je dospeo u žižu javnosti kada je snimio singl "Abu Dhabi" pod modifikovanim pseudonimom Ajs Nigucci.

Ajs Nigrutin
Ajs Nigrutin, Foto: Screenshot Youtube

"Jednostavno sam hteo da uradim pravi rep. Godinama radim gejk rep pa sam odlučio da se pridružim samom vrhu srpskog hip-hopa. Vežbam ovu stvar da je izvodim na plejbek, što nije baš lako", izjavio je Ajs Nigucci.

SKINULI SU GA, A SADA JE 1. NA TRENDINGU! Pesma kojom je Ajs Nigrutin-Niguči ismejao pola estrade VRAĆENA na Jutjub! Morate da je poslušate!

Ajs Nigrutin
Ajs Nigrutin, Foto: Screenshot Youtube

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi