Darko Lazić, bolnica
Rajko Riatić, Masanori Jošida/Al
Darko Lazić, bolnica

Rajko Riatić, Masanori Jošida/Al

Darko Lazić, bolnica, Foto: Rajko Riatić, Masanori Jošida/Al

- Ma znate šta, svašta se pisalo i pričalo. I to mi je usred one teške situacije još teže palo. Ali pola od onog što je izlazilo nije tačno. Mi nismo ni želeli da dajemo nikakve izjave, jasno vam je da nam nije bilo ni do čega. Ali eto, sad mogu da kažem da smo mnogo bolje, i da je on mnogo bolje i da je to najbitnije. Za sada ga čeka samo ta operacije butne kosti, ali ne znamo još uvek kada će biti. Ništa od ovih ostalih stvari o kojima su pričali nije tačno. Valjda bih ja znala da jeste. Operacija noge je jedino što se čeka - priča Darkova mama, koja je sa svojim suprugom Brankom, a Darkovim tatom, svaki dan bila u bolnici. Međutim otkriva i ko je od prvog dana bio zajedno sa njima pored pevačevog kreveta.

Pročitajte još:

 

- Ma to su gluposti, da će se on i Ana pomiriti. On je sa Marinom, i ja znam da se njih dvoje mnogo vole, e sad šta će dalje sa njima biti, to je njihova stvar, to ja ne mogu znati. Ali da pomirenje sa Anom ima veze sa tim, to nema veze s mozgom. Takođe su sumanute one priče da su ona i Ana u svađi i da su se potukle u bolnici. To je toliko sramotno napisati. To je užasna laž. Njih dve imaju sasvim lep odnos, i odlično se slažu. Komunicirale su, i svi smo bili zajedno tamo u tom bolu. Nije bilo nikakvih svađa, to su baš gluposti - završava priču Darkova mama.

 

Komentari (1)

Dijana

31.10.2018 23:42

Dartu želimo još brži oporavak. On je vrh mladić, pevaće on dugo, dugo još nama sa širokim osmehom na licu. Najbolji je medju najboljima. Kevo, ništ ane brinite, Marina je mlaa i prelepa devojka, koja će sa Darkom otati čitavživot jer ga ludo voli, budite siguri u to. Ništa se tu promeniti neće, čak će biti jače vezani,Ona i Lorena ,naravno vi kao porodica će te mu biti snaga za dalji tok dogadjaja i vaše zajedničke sreće. Puna podrška porodici.