POTRESNA ISPOVEST KSENIJINOG KOMŠIJE! Sve je slutilo na tragediju! Samo dan pre BRUTALNOG ubistva, desilo se nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Seća se svega, sve je prštalo od svađe!

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

Već devet godina stanar zgrade na Voždovcu ne može da zaboravi kobni 16. mart. Tog dana se u stanu njegovih komšija desio jeziv zločin - brutalno je ubijena pevačica Ksenija Pajčin, kada ju je njen dečko, Filip Kapisoda usmrtio vaternim oružjem, a zatim izvršio samoubistvo. Danas je ostavljena misteriozna poruka na ulazu u zdradu gde je ona živela, a o čemu se radi saznajte OVDE. 

 

"I danas se sećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu ćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje. Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju...", kaže sa suzama u očima komšija i prijatelj porodice Pajčin.

On se prisetio 15. marta 2010. godine, kada je izbila teška svađa između ljubavnog para.

 

"Sećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada video da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: “Tata, hajde da mu uzmemo pištolj”, ali sam ga ja sprečio jer su to ipak Crnogorci, nisam želeo da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, drali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem...", priča Ksenijin komšija.

On je takođe rekao da mu Ksenija mnogo nedostaje, da često ide na njen grob, kao i da je njena majka Ljubica pre nekoliko godina prodala stan u kojem se desila tragedija.

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

"Da, prodali su taj stan. Kupili su neki ljudi koji nisu iz Srbije. Retko ih viđamo. Znam da su ga potpuno renovirali pre nego što su se uselili u njega." 

Ovaj gospodin je rekao da je ceo životni vek proveo u zgradi u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin. O uzroku tragedije i glasinama da je Ksenija bila trudna imao je da kaže sledeće: 

"Ksenija, koliko znam, nije bila trudna. To mi je i Ljubica rekla nakon obdukcije. Taj Filip je bio iskompleksiran, nesiguran... Ksenija je bila jaka, vesela, prodorna žena", navodi on.

Kaže da je poslednji put video pevačicinu majku Ljubicu Pajčin pre nekoliko meseci i da je ona bila loše.

"Sve se teže i teže nosi sa tugom. Poprilično je smršala i propala. Jako mi je žao, neviđenu tragediju je doživela", rekao je za Pink.rs komšija tragično nastradale pevačice.

Ksenija Pajčin je bila fatalna za muškarce
Foto: E-stok, Milna Lučić

Podsetimo, Ksenija Pajčin je započela svoju karijeru kao igračica po klubovima, a nakon toga je završila u grupi "Dak". Ksenija je posle toga započela solo karijeru. 

Ljubav pevačice i Filipa, koji je bio 10 godina mlađi od Ksenije, planula je na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori i odmah zavoleli. Filip je Kseniju ubio 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu, pa je potom oduzeo sebi život.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi