PEVAČICA IZBACILA SVE NJENE STVARI?! Strugar dva meseca varao devojku sa Milicom Todorović?!

Pronašla kompromitujuće poruke u telefonu?!

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Milica Todorović navodno je glavni razlog kraha veze Petra Strugara i njegove devojke Tamare Gavrilović.

Petar Strugar čak dva meseca je bio neveran bivšoj izabranici, dizajnerki enterijera i plesačici Tamari, sa kojom je bio godinu i po dana u ljubavi.

"Petar i Tamara su se jako voleli, toliko je ta ljubav bila jaka da je čak i javno pokazao. Upoznali su se u konjičkom klubu, a upravo ljubav prema konjima ih je spojila. Čak su i jahali zajedno i svi su mislili da će se venčati, ali se pojavila Milica", govori dobro obavešten izvor i otkriva kako je Petar prevario Tamaru.

"Petar je nakon upoznavanja počeo da se dopisuje sa Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara. Nedugo zatim su se i videli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vreme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, sa kojom je samo dva meseca pre toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, naterali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla kako je čula da se Milica hvali da je sa Petrom otpočela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uverila", završava priču.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Тамара Гавриловић (@gavrilovic_tamara_) on

Bivša Strugarova je navodno u njegovom telefonu videla poruke i fotografije od Milice, što ju je šokiralo. Odmah nakon saznanja se spakovala i iselila iz stana prekinuvši sa Petrom svaki kontakt.

S obzirom na to da je Tamara dizajner enterijera, mnoge stvari u Petrovom domu odabrala je upravo ona, što je, Milici počelo da smeta, te mu je nedavno tražila da izbaci sve stvari koje imaju veze sa njegovom bivšom.

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Instagram

U prilog našim saznanjima ide to što su na društvenoj mreži Instagram još uvek vidljivi komentari u vidu srca koje je Strugar ostavljao bivšoj dragoj, kao i fotografije na kojima Tamara jaše konja u konjičkom klubu, a koje je Petar takođe komentarisao. Sumnje da posle svega nisu ostali u korektnim odnosima potkrepljuje činjenica da su se otpratili sa ove društvene mreže.

Miličin PR nije odgovarao na pitanja o ovoj teme. Petar Strugar je takođe eskivirao pozive i poruke.

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: votka70
  29/01/2020 - 09:36
  E Petre,Petre avetinjo jedna!!!!Shvatices da si se zajebao.Pozdrav od psihologa.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi