RIZIKOVAO! "Strašno, zahvalan sam Bogu!" Darko Lazić progovorio nakon veoma opasne operacije!

Ovo mnogi zanemaruju!

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen

 Pevač Darko Lazić i fotograf Dejan Milićević podvrgli su se operaciji smanjenja želuca i sve je prošlo bez komplikacija. U razgovoru za "Alo!", Darko i Dejan su priznali da su se plašili da će im se dogoditi ono što se dogodilo njihovoj koleginici Indiri Aradinović.

Darko Lazić
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

- Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rešenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla - rekao je Lazić, koji se, za razliku od Indi, brzo oporavio.

- Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Posle nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posledice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve - iskren je Darko.

I Milićeviću je poput Lazića bilo potrebno samo nekoliko dana da se potpuno oporavi.

- Dva dana posle operacije pušten sam kući, a već petog dana sam uveliko fotografisao i radio kao da nisam imao nikakvu operaciju. Nisam imao loša iskustva i prezadovoljan sam kako rezultatima, tako i procedurom i doktorom. Strašno mi je žao što Indira prolazi kroz toliko loše iskustvo i nadam se da će se sve brzo završiti. Želim joj brz oporavak - zaključuje fotograf za "Alo!"

Dejan Milićević
Foto: Screenshot Instagram

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi