Stefan Živojinović
Alo!/Masanori Jošida
Stefan Živojinović

E-stock

Stefan Živojinović, Foto: E-stock

Mladi pevač Stefan Živojinović preksinoć je održao svoj prvi nastup u Beogradu, a podršku iz prvih redova pružili su mu tata Boba i brat Viktor.

PROČITAJTE JOŠ:

Stefan Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

 

U razgovoru za „Alo!“ je otkrio kako reaguje kada mu na nastupu traže da peva maminu pesmu, da li i dalje traži savete od nje, ali i ko u porodici Živojinović najviše voli da se opusti uz dobru čašicu.

- Nemam tremu, jedva sam čekao ovu priliku da zapevam Beograđanima. Često mi na nastupima traže mamine pesme, ali i da ih otpevam u muškom maniru. To je izazov za mene i rado ga prihvatam. Ovog puta nisam tražio nikakav savet od majke, koja je opravdano odsutna, budući da je u Kanadi. Trudim se da budem samostalan i da karijeru gradim na svoj način. Više se ne konsultujem sa njom ni u vezi sa repertoarom, sve sam smislio sam - rekao je Živojinović za „Alo!“ i dodao da nema tremu od nastupa pred tatom i bratom Viktorom.

Viktor Živojinović

E-stock

Viktor Živojinović, Foto: E-stock

- Već deset godina pevam na našim porodičnim okupljanjima i nemam tremu kad pevam pred najbližima. Oni su čuli kako zvuče sva moja izvođenja i ne stidim se, niti me je strah da me slušaju i sada - otkrio je pevač i dodao da od kada je počeo da se bavi muzikom nema vremena za izlaske. 

Lepa Brena i Stefan Živojinović

Dejan Briza/Alo!

Lepa Brena i Stefan Živojinović, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Sada mnogo ređe izlazim jer nemam toliko slobodnog vremena. Mada, Živojinovići imaju dobru genetiku i kada lumpujemo po dva dana, nama se to ne vidi. Viktor i ja smo to nasledili od mame. Nas dvojica se sada takmičimo ko može više da popije. Za sada je izjednačeno. Mi smo mlade snage naše porodice, svakako smo bolji u alkoholu od Brene i Bobe - kroz smeh nam je rekao Stefan i otkrio zbog čega je ponosan na brata Viktora. 

- Kada je Viktor počeo da trenira i pridržava se određenog načina ishrane, svi smo bili uz njega i podržavali smo ga. Veoma sam ponosan što je za samo godinu dana uspeo da smrša. Sada je bolji frajer od mene - u šali je rekao mladi pevač za „Alo!“.

Želim duet sa snajkom!

Stefan je otkrio da bi voleo da u skorijoj budućnosti otpeva duet sa nekom mladom pevačicom. - Razmišljao sam o duetu. Izbor je pao na Aleksandru Prijović. Još nisam stigao da razgovaram s njom. Ona je odlična pevačica i ima super karijeru, a uz to je i deo moje porodice. To bi bila odlična priča i za medije - rekao je Brenin sin.

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!