Radmila Manojlović
Printscreen
Radmila Manojlović

Printscreen

Radmila Manojlović, Foto: Printscreen

U jednoj od svojih emotivnih ispovesti pevačica je otvoreno progovorila o najtežem životnom periodu.

- Porodica je za mene sve na ovom svetu. Mnogo sam vezana za oca i sestru, i za njih bi sve učinila. Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - govori pevačica sa setom u glasu, prisećajući se poslednje želje svoje majke.

- Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje "Zvezde Granda" i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom koji smiruje: "Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda. Velika zvezda kao Dragana Mirković". Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojom mami - kroz suze priznaje Rada.

Komentari (1)

Tea

08.08.2018 18:44

Radio, lepa Rado odlicna si pevacica I samo naped! Moj savet ti je da krijes privatnost obavezno! Uz tebe je tvoja majka, kao i uz mene moja! Vreme prolazi, praznina boli I dalje, a ljubavi ne prestaje!