Andrej Baječ
Preentscreen/Fejsbuk
Andrej Baječ

Preentscreen/Fejsbuk

 Foto: Preentscreen/Fejsbuk

Doktor ne želi da rizikuje da se provodi sa Aradinovićevom po poznatim prestoničkim restoranima, pa utočište nalaze među pripadnicima LGBT populacije.

Kako saznajemo, pevačica je pre određenog vremena započela vezu sa doktorom koji je predsednik Narodne stranke u opštini Vračar, a svoju ljubav čuvaju daleko od znatiželjnih pogleda. Izvor „Alo!“ ekskluzivno otkriva da se Edita i Andrej Bajec, bliski saradnik Vuka Jeremića, vikendom viđaju u jednom beogradskom gej klubu, gde su lumpovali i proteklog vikenda.

Edita Andrej

Printscreen

 Foto: Instagram

- Stigli su negde oko deset časova uveče. Bili su nasmejani, raspoloženi, a sudeći po tome da su ih konobari ubrzo smestili u jedan separe, jasno kao dan bilo je to da su ovde stalni gosti, te da imaju čak i svoj separe - kaže izvor „Alo!“.

Ubrzo su naručili alkoholna pića, a onda je žurka mogla da počne.

- Kada su se malo opustili uz nekoliko čaša viskija, Edita i njen partner su zaplesali prljavi ples. Ona se sve vreme uvijala oko njega, a Andreju je to i te kako prijalo. U gej klubu su se slušali i hitovi mlade pevačice, pa je ona od sreće skakala i grlila svog partnera - kaže izvor „Alo!“.

Edita Aradinović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Šta se još dešavalo u gej klubu između pevačice i političara pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Alo! novina.

Pevačica nije bila dostupna za komentar kada smo je pozvali da prokomentariše nasa saznanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

mmmmm

26.10.2020 23:51

dosli u 22h ,a sve radi do 23h. kako? izgleda da lgbt imaju prolaz za duze radno vreme+pevacica i politicar. jbg. valjda je to ok?

Hmnn

27.10.2020 07:17

Vidi se da joj je Zluna sestra