Srpska starleta PUKLA 10.000 EVRA za letovanje, brčka guzu na krovu NAJSKUPLJEG HOTELA!

Danijel Rakočević | vip 2019-07-28 16:37:41 2019-07-28 16:37:41

Paparaco „Alo!“ uhvatio ju je dok se baškarila u džakuziju na krovu jednog od budvanskih hotela.

Danijel Rakočević

Starleta Tijana Ajfon otputovala je na odmor u Crnu Goru kako bi se rashladila tokom vrelih julskih dana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona se potpuno osamila na terasi hotela kako bi se daleko od znatiželjnih pogleda prepustila uživanju, a koliko joj je brčkanje prijalo, jasno govore vrele fotografije koje je uslikao naš fotograf.

Minijaturni žuti kupaći kostim jedva je uspeo da zadrži njene bujne grudi, a kada je uspela da se utegne, ušla je u džakuzi, isturila zategnutu guzu i neko vreme leškarila i sunčala se.

Kada joj je kupanje dosadilo, legla je na ležaljku i počastila se voćem. Prvo što je dohvatila bila je banana, koja je u rukama atraktivne starlete delovala više nego provokativno. Posle banane, koju je u sekundi smazala, osvežila se i trešnjama.

Da Tijana voli da ugađa sebi, pokazuje i što nije žalila para da sebi priušti vredan odmor. Kako saznajemo, samo soba u hotelu „Adria“ koja je deo stambenog objekta „TQ Plaza“ Ajfonku košta 600 evra po danu.

Starleta je hotel bukirala na deset dana, pa je samo za smeštaj morala da pukne više od 6.000 evra. Kada se uz to dodaju izlasci i noćni provod, koji zgodna crnka obožava, letovanje na Crnogorskom primorju olakšaće njen novčanik za „tričavih“ 10.000 evra.

Bilo kako bilo, Tijana je ponovo pokazala da se vodi onom starom - gde ima, tu se i troši!

Pogledajte BONUS video:

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA Tijanu Ajfon uhvatila policija!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više