insta
Printscreen / Instagram
insta

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Naime, Atina je stavila selfi iz kafića u kome je po svemu sudeći sedela u deset uveče kada je po propisima zabranjeno sedeti na javim mestima, pa je napisala na slici:

- Ma kakav bre policijski čas, kakve pičke materine? Aj da vidimo kako izgleda taj famozni ''policijski čas'' - napisala je ona, a onda je ismejala sve one koji su sinoć u 20h na svojim prozorima aplaudirali za sve medicinare. Ona je sve ljude nazvala ludacima.

insta

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram
insta

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Podsećanja radi, Atina je 2015 izazvala opšti skandal kada je mučki ubijenu Tijanu Jurić nazvala droljom koja je dobila šta je tražila. Ona je nakon ovoga izbačena iz rijalitija Parovi, a javnost ju je oštro osudila zbog ovih izjava.

Komentari (4)

Luka

19.03.2020 16:07

Primitivka i obicna opajdara u kozi jedne starlete.Sto dajete takvima prostora u svojim novinama

branka met

19.03.2020 17:17

Ona je sebična i prilično neinteligentna osoba, pritom je ne vaspitana i definitivno neobrazovana. Nema tu šta da se priča. Ako se, ne daj Bože, razboli sve će shvatiti.

Milibrot

19.03.2020 19:58

Kad novine prrestanu da pišu i daju značaja tim bezmozgovićkama, sve će biti drugačije. Mediji su stvorili te i takve, koji su trebali da ostanu ispod margine društva, tamo gde i pripadaju

Aca

24.03.2020 20:03

Pa sta ste ocekivali. Jedna "dama" koja to sto je postigla nije postigla mozgom nego jednim drugim organom i ne moze nista drugo da kaze. Nase drustvo je zalosno jer dozvoljava da se ovakve pojavljuju u medijima. Uostalom zastonkoristite strani naziv starlete kad mi imamo srpski naziv k....