Soraja
Dejan Briza/Alo!
Soraja

Dejan Briza/Alo!

Soraja, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Otišla je na odmor sa drugaricom i rešila da obnovi garderobu. Posetila je sve brendirane radnje i iz njih iznela pune kese stvari. Pazarila je čak 10 pari obuće, pet torbi i gomilu haljina. Za neke od tašni je dala čak 4.000 evra! Sada može da se pohvali da ima najnovije "šanel" torbe, kao i "dolče i gabana" haljine, "tom ford" sandale, kao i "la perla" kombinezone - priča izvor blizak Soraji.

PROČITAJTE JOŠ:

Ognjen Vranješ, Katarina Grujić

E-stock/Dejan Briza/Alo!

 

Prema njegovim rečima, atraktivna starleta se počastila i skupocenim nakitom.

- Samo za narukvicu od belog zlata izdvojila je 3.700 evra! Sa njom je uklopila i ogroman prsten, za koji je dala 2.600 evra. Počastila se i naočarima za sunce, šminkom, kao i parfemima. Bukvalno je spiskala jednu garsonjeru u Beogradu na šoping - kaže naš sagovornik.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 21, 2019 at 4:38pm PDT

Vučelićeva se odmah pohvalila na Instagramu punim kesama.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Osim garderobe, pokazala je i novi sat. Reč je o skupocenom "odemar pike" komadu od zlata, vrednom 30.000 evra. Koliko znam, sat je dobila na poklon od jednog muškarca - objašnjava naš izvor.

Soraja je nedavno pokušala da objasni odakle joj novac za luksuzan život.

Soraja Vučelić

Alo!/Masanori Jošida

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Kada sam ostala bez mame, novac koji sam nasledila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri sprata koja izdajem. Sakupljala sam novac, pa tako sada imam i sopstveni kazino - ispričala je starleta.