Soraja Vučelić
printscreen
Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

Starleta Soraja Vučelić, kojoj je prošlog leta zabranjen ulazak u Srbiju, imala je težak život od detinjstva.

Naime, ona je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos.

Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

PROČITAJTE JOŠ:

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

Kako se priča, ona je znala da se ponaša bahato, a umela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Prvi put pojavila u "Velikom bratu" 2011. godine. To joj je bila odskočna daska. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima.

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmenila svoj lični opis, navodno je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010.

Sloba Radanović KONAČNO pokazao devojku! Njenom slikom zgrozio region! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:50 - 08.08.2019. 11:55 Nije mogao da se suzdrži. Sloba Radanović, Foto: E stock Sloba Radanović, nedavno je otkrio da je ponovo zaljubljen, ali devojku još nije pokazao u medijima. Naime, Radanović ne voli da eksponira svoju izabranicu javno, ali ipak je odgovorio na jednu prozivku na Instagramu i pokazao svoju "devojku"!

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice.

Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.

- Istina je da Saru život nije mazio. Mama joj je umrla kad je imala samo 17. Bila je drugačija kada je bila mlađa, buntovnija, bahatija, ali sada se smirila i sazrela", rekla je njena prijateljica.

Ona je takođe istakla da ne zna da li je Sorajin tata bio u zatvoru, ali je otrkila da su otac i ćerka u dobrim odnosima i da se čuju.

Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

- Ne znam šta je bilo sa njenim tatom, ali znam da se sada odlično slažu. Pre nego što je ušla u kuću "Velikog brata", stalno su se čuli - istakla je svojevremeno Sorajina drugarica.

Strani mediji danas Soraju predstavljaju kao studentkinju psihologije i to sa visokim prosekom koji iznosi devet, prema njenim rečima barem.

Ona je u međuvremenu priznala da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vreme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet.

BONUS VIDEO:

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom