Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Vladimir Marković/Alo!
Snežana Đurišić

E-stock agency

Snežana Đurišić, Foto: E-stock agency

Doktor Vanja Milošević, dečko pevačice Snežane Đurišić, nikako ne može da nauči lekciju i prestane da muva nepoznate žene! Naime, otkako su u javnost procurile njegove prepiske sa upola mlađom devojkom, u kojima je otkrio šta bi joj sve radio, ali i kako seksualno zadovoljava Snežanu Đurišić, pevačica je rešila da pređe preko toga i da svom partneru da drugu šansu.

PROČITAJTE JOŠ:

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dr Milošević i anonimna gospođa su najpre postali prijatelji na Fejsbuku, a onda su odmah počeli da se dopisuju. U prepisci, koja je trajala nešto više od sat vremena, Vanja je od anonimne žene nekoliko puta tražio da mu pošalje seksi fotografije, što je ona odbila, ali je stigao i da ponovo opiše kakav seks voli da upražnjava njegova devojka.

Vanja je najpre gospođu pitao koliko godina ima, a kada mu je odgovorila „44“, doktor joj je udelio kompliment i rekao da izgleda „prelepo“. Odmah zatim Milošević se do detalja predstavio svojoj simpatiji, te joj je otkrio gde živi, koliko dece ima, ali i da je u vezi sa pevačicom Snežanom Đurišić.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

„Kako ne znaš da sam sa Snežanomu vezi? To svi znaju. Hoćeš li da ti pošaljem zajedničke fotografije?“, pitao je Vanja svoju simpatiju i ne sačekavši odgovor poslao nekoliko fotografija na kojima je sa Đurišićevom.

„Varaš je?“, pitala je njegova simpatija, a doktor Vanja je to potvrdio.

Vanja Milošević, prepiska

Alo!

Foto: Alo!

„Pa moram malo. Volim je, ali moram malo i neku drugu. Varaću je i dalje, briga me, jer mi se može. Ma nije to nikakva veza, ostaviću je kad-tad, samo da je još malo izje*em. Snežana je vatra u krevetu“, napisao je doktor Vanja, a potom je od svoje simpatije tražio da mu pošalje seksi fotografije, što je ona uporno odbijala. EKSLUZIVNO SAZNAJEMO Dečko Snežane Đurišić opisao kako se pevačica kre*e! Voli grubo, ali i...

 

„Pošalji mi sliku ’mačkice’ da vidim. Molim te, slikaj je za mene. Plašiš se da bih ti je pocepao sa svoja 24 centimetra“, pitao je Vanja, a potom je simpatiji obećao da će ostaviti Snežanu ukoliko pristane na seks sa njim.

Vanja Milošević, prepiska

Alo!

Foto: Alo!

Ma raskinuću sa njom ako ti želiš da budeš sa mnom. Ostaviću je, dece mi. Ali kada bi mene Snežana prevarila, prebio bih je da je rođena mama ne bi prepoznala“, napisao je Vanja, što je šokiralo njegovu simpatiju, koja je ubrzo potom prekinula komunikaciju sa njim.

PREPORUČUJEMO I:

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!