Snežana Dakić
Printskrin Clip.rs
Snežana Dakić

Printskrin Clip.rs

Snežana Dakić, Foto: Printskrin Clip.rs

 Ništa tako nije podiglo prašinu u javnosti kao nedavna odluka voditeljke Snežane Dakić, koja je 11-godišnjoj ćerki Lauri dozvolila da uradi privremenu tetovažu.

Snežana Dakić sa ćerkom Laurom

Instagram

Snežana Dakić sa ćerkom Laurom, Foto: Instagram

 Nekoliko fotografija sa porodičnog letovanja, na kojima se vidi velika privremena tetovaža na Laurinoj nozi, a koje je voditeljka objavila na Instagramu, izazvalo je bujicu komentara, ali i pitanje da li je Dakićeva mudro postupila. Otuda i njena potreba da opravda svoju odluku:


- Nisam sišla s uma da pustim dete da se tetovira. Među decom Laurinih godina, privremene tetovaže su veoma moderne, a ovde se radi o nalepnicama koje će se brzo isprati. Dozvolila sam joj, jer je leto i sva deca to imaju - kaže Dakićeva i dodaje da nije lepo to što su pojedini mediji maliciozno pisali o tome.


- Moje dete ima sve petice, govori engleski i nemački, svira klavir i gitaru, ume da jaše i igra tenis. Takođe, Laura se ne šminka. Kad je bila manja, prošla je kroz tu fazu kao deo njenog razvoja. Ali i tada se samo šminkala po kući lil kada je išla na nastupe sa plesnim klubom, a tada su se sva deca šminkala.

Zato Laura sada ima svoj kofer sa šminkom, koji nosi na takmičenja iz džez baleta, a učestvovala je i na državnom i na evropskom prvenstvu. Skromna je i časna devojčica. Molim da je ostavite na miru. Ako je neko još jednom dirne, imaće posla sa mnom. Svaka majka će me razumeti - napisala je voditeljka na Instagramu.


Mnoge poznate mame podržale su Snežaninu odluku, poput Sanje Marinković, čiji sin Strahinja, kako kaže, takođe ima privremenu tetovažu.

Komentari (3)

MA DAJ

08.08.2017 08:15

ma prestanite da velicate ou nezanimljivu zenu koliko vam placa za to da svaki njen instagram status postavljate kao da je ona bitna.a toliko je jadna da je to tuzno

jug

08.08.2017 10:40

Ne sumnjamo da je devojcica dobra i vredna, ali kada je mama hvali, to ima atomsku tezinu.

Leduk

08.08.2017 11:56

Ti si po ¨svakom pitanju¨ u trendu ali te je vreme debelo pregazilo. Koprcaj se još malo..... što bi Djole Balašević rekao ˝ i pevcu vreme ide ˝ ; tebe je vreme, napustilo