Slobu Radanović pretukla verenica: UDARALA GA pred punom plažom!

Informer/T.S. | vip 2020-09-16 08:27:31 2020-09-16 08:27:31

Jelena Đuričanin ošamarila Slobu Radanovića zato što nije hteo javno da reaguje na Kijinu provokaciju da je "paćenik koji bi se pomirio sa njom samo da ona hoće"

Printscreen/You Tube

 

- Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala "paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće". Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži - započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

DA LI MOŽETE DA VERUJETE DA GA JE VERENICA PRETUKLA?

 

Turisti ih gledali

Jelena se nije obazirala na turiste u Budvi i počela je da urla na verenika.

Pomirili se

Potom je, prema rečima našeg izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, ali Jelena je i dalje vrištala.

- Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta! Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i otišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih posle dva dana ponovo video zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili - završava priču naš sagovornik.

Podsetimo, Sloba je pre nešto više od godinu dana započeo vezu sa Jelenom, koja je tada još bila udata. U međuvremenu se razvela, a Sloba ju je zaprosio početkom godine. Svadbu su planirali za proleće, ali su je odložili zbog pandemije koronavirusa.

Tukle ga i Luna i Kija

Sloba nije dobio batine samo od Jelene. Kija je u "Zadruzi 1" nekoliko puta šamarala tadašnjeg muža, a prošle godine se pisalo da ga je kuhinjskim nožem napala u njegovom stanu. Radanović nije izbegao udarce ni od bivše ljubavnice Lune Đogani, koja ga je u istom rijalitiju posle jedne žestoke svađe izudarala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više