Slobodan Radanović
Ata images/Alo.rs
Slobodan Radanović

Ata images/Alo.rs

Foto: Ata images/Alo.rs

- Da ne računam ovo što su mi majka i devojka čestitale, stvarno je bilo dosta poruka, moji fanovi su mi čestitali i baš su bili kreativni, dobio sam neke lepe video snimke. Znači mi dosta podrška fanova, ne želim da zvučim pogrešno, ali moji fanovi su stvarno kulturni ljudi, ne pljuju nikoga, podržavaju me i uvek me iznenade - rekao je pevač.

Sloba i Jelena, Sloba Radanović

Foto: Ataimages

 Foto: Ataimages

- Nismo radili na prinovi, to je nešto što treba da se desi, spontano, kad god se desi, dobro je došlo. Svejedno mi je da li dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Ako budemo imali dečaka, zvaće se Dušan, po mom ocu.

Sloba se dotakao i svoje bivše devojke Lune Đogani i njene majke Anabele.

Sloba Radanović

E-stock

 Foto: E-stock

- Sve što se tiče nekog tog lošeg odnosa, u bilo kojoj porodici, to mi je teško za slušanje. Ja im stvarno želim da se izmire, da nađu zajednički jezik. Ja ne razmišljam o tome, ne mogu da vratim vreme i gledam da te neke stvari ostavim iza sebe - rekao je pevač.

Za kraj, nije mogao a da ne spomene i svoju bivšu suprugu Kristinu Kockar.

- Ne prija mi to što vidim, ja nju ne mrzim, mržnju ne posedujem u sebi, a kamoli za nju. Svako je krenuo svojim putem i to je najbolje. Ne bih uopšte poredio Jelenu i Kiju, svako je od nas jedinka za sebe - zaključio je Sloba.3

Pročitajte još: