OTPEVAO NIKAD EMOTIVNIJE STIHOVE Sloba je pesmu posvetio preminulom ocu Dušanu, već na prve taktove tera suze na oči (VIDEO)

Pesma će biti puštena pred prvu godišnjicu smrti pevačevog oca.

Sloba Radanović
Sloba Radanović, Foto: Foto: Instagram/printscreen

Pevač Slobodan Radanović pripremio je za svoje fanove novu pesmu, koja je za njega posebno emotivna. Naime, kako je pevač već otkrio u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pesmu "Stari" posvetio je svom ocu Dušanu, koji je preminuo 31. decembra prošle godine.

Sloba će novu pesmu objaviti za dva dana, 15. decembra u 19 časova, dve nedelje pred godišnjicu smrti njegovog oca Dušana.

- To se jednostavno desi, ja sam napisao tekst, pesma je posvećena mom pokojnom ocu. Samo mi je sevnuo jedan stih u glavi, ja sam se digao iz kreveta, napisao pesmu u jednom dahu. Poslao odmah svom saradniku za muziku, snimili smo već sutradan. Najlepše pesme tako nastaju. Dve nedelje pred godišnjicu ću objaviti pesmu. Veliko je uzbuđenje, pesma je mnogo kvalitetna, mislim da će ta pesma da opstane. Pustio sam nekim ljudima, nema ko nije zaplakao. Pustio sam mami, plašio sam se da joj pustim, ona se isplakala. Ali sad ja razmišljam da li ću ja tu pesmu moći da otpevam na nastupu. Tek sad kad vidim povezano sa spotom, nije lako. Uporedo će ići moji plejbekovi i neki igrani filmski deo, gde se pokazuju neki autentnični snimci sa mojim ocem. Nisam radio ovu pesmu ni da prođe, ni da zaradim, već za svoju dušu - rekao je Sloba.

Zbog čega je Slobodana Radanovića  hapsila policija pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi