Slađa Alegro
Foto: Instagram/printscreen
Slađa Alegro

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

"Meni iskreno odogvara da se vratim u neko normalno vreme kući i da sutra lakše funkcionišem, nego kada se vratim u 4 ujutru kući. Ovako mislim da je svakome dobro", rekla je Slađa, a potom se dotkala i finansija, na šta se mnoge njene kolege žale u proteklom periodu.

Slađa Alegro i Hurricane

Promo

Foto: Promo

"Iskreno, ne razmišljam previše o finansijama. Meni je jedino žao što ne živimo naš život kako treba. Od Boga je sve ovo i mislim da je šteta da sedimo kod kuće i da ne iskoristimo to što nam je Bog dao. Vi nikad ne znate kada će doći teško vreme. Bilo šta što je ružno, morate imati štek za crne dane. Nikome nije sjajno. Svi smo stavljeni na neku pauzu", izjavila je pevačica.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Journalist

14.10.2020 14:03

Лепа ко лутка, шта јој је требала пластика, појма немам. Пример из књиге како да се унаказиш "корекцијом".

gedza

15.10.2020 00:38

drzavo, daj pare za muzicare, sta se pravite da ne postojimo

Lejla

15.10.2020 16:45

Iako svi veličaju Slađu Alegro da je izuzetna pevačica sa velikim vokalnim sposobnostima, ja moram da kažem da moj utisak o njoj uopšte nije takav. Sa njenog nastupa uživo otišla sam prilično razočarana. Žena ima sluha, ali trileri su joj čudni, a komunikacija sa publikom nikakva. Sva je u fazonu ' ajde da odradim i ovu tezgu, pa da idem kući. Nema energije, nema harizme. Peva samoj sebi. Uopšte mi nje i njoj sličnih pevača nije žao.