BIZARNI TREND ZALUDEO ESTRADU! Skoro sve žene sa javne scene imaju "mačije oči": Koncem im vuku kapke, a evo koliko taj estetski zahvat košta!

Ovim se rešava problem spuštenih obrva, dela čela i spuštenih spoljašnjih uglova oka...

Maja Marinković
Maja Marinković, Foto: Foto: Instagram/Printscreen

Estrada je pohrlila ka novom trendu koji se u svetu popularno naziva "mačje oči".

Procedura se radi putem lokalne anestezije, a podizanje i zakošenje uglova oka i obrva “mačkast izgled” tj. slepoočni (temporal) lifting podrazumeva podizanje i zatezanje kože i potkože slepoočne regije. Ovim se rešava problem spuštenih obrva, dela čela i spuštenih spoljašnjih uglova oka.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Printscreen/instagram

Ova metoda koju su radile popularne pevačice i starlete je uglavnom namenjena osobama u tridestim ili četrdesetim iako se radi i starijima. Mlađima se radi ukoliko postoji nezadovoljavajući izgled ove regije ili se želi postići egzotičan mačkast izgled.

Međutim, iako se ova procedura ne preporučuje mlađim devojkama, mnoga imena sa estradne scene su ovo uradila. Ljupka Stević, Dragica Zlatić, Andrena Čekić, Stanija Dobrojević, Ana Korać, Dragana Mitar, Miljana Kulić, navodno su samo neka od imena koja slepo prate ovaj trend.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen/You Tube

Nakon intervncije može se primetiti kako na koži ostaju rupe od procedure, a ovaj zahvat nije nimalo naivan kao što izgleda. Rezultati nestanu nakon par meseci, a povrede su vidljive.

Na jednoj stranici poznatog plastičnog hirurga, cena ovakvog tretmana koja podrazumeva lifting i zakošenje oka i obrva iznosi 3.000 evra.

Povezane vesti

 • Korisnik: Anchy
  01/10/2020 - 18:34
  Sve liče na strašila. Imaju li ogledalo kod kuće? Užas.
 • Korisnik: sova
  01/10/2020 - 17:46
  Ja ne idem kod lekara i kada me nesto boli, a ne da idem na neke dopunske estetske dopune. Sve će to posle imati posledice po zdravlje.
 • Korisnik: Nada
  01/10/2020 - 16:51
  Trebalo bi pitati hirurga koliko kosta da im pamet iz mozga izvuku jer oni samo zaradjuju na budalama ? A ja bih im debelo usi izvukla !
 • Korisnik: mimi
  01/10/2020 - 15:19
  Auu brate,ni jedna više ne liči na sebe!Sve kao da je jedna majka rodila!!Fuuuj!🤮
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi