DVA PUTA JE BIO KLINIČKI MRTAV Sin pevačice nepomično ležao u snegu, lekari ga vraćali u život!

Potresna priča!

 

Nada Topčagić
Nada Topčagić, Foto: printscreen

 

Pevačica Nada Topčagić, jedna od najneposrednijih i najvećih lafica sa estrade godinama je u braku sa suprugom Zlatkom, sa kojim ima sina Miroslava Đorđevića.

 

Nada Topčagić preživela je pravu dramu kada je njen sin Miroslav Đorđević, kojeg ona od milošte zove Mikica, bio teško povređen na skijanju. On je svojevremeno teško povredio desnu nogu, a lekari su ga čak dva puta vraćali u život. Naime, 20 minuta nakon nesreće ležao je povređen na snegu, a tek onda je stigla slaužba spasavanja.

 

Za to vreme je izgubio mnogo krvi, pa su se lekari borili za njegov život.

Nada Topčagić
Nada Topčagić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Dok Zlatko i ja nismo došli do njega, nismo verovali da je uopšte živ! Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto on nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica", otkrila je svojevremeno pevačica prisećajući se dana kada je sin čak dva puta bio u stanju kliničke smrti.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nadin sin Mikica danas je brižan suprug i ponosni otac dvoje dece. Topčagićeva je prvi put postala baka 2011. godine kada je na svet došla unuka Marija, a prošle godine Mikica i njegova supruga dobili su i sina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi