Sin Goce Božinovske ženi sestru Bogdane Ražnatović: "Jedva čekam da postanem otac!"

Hepi/T.S. | vip 2020-06-02 13:23:21 2020-06-02 13:23:21

Zaljubljen je do ušiju

Printscreen/Instagram

Mirko je progovorio o borbi majke, o tome kako pamti oca, najuspešnijeg kik-boksera Jugoslavije, koji je tragično preminuo, ali i o novoj ljubavi zbog koje se dosta promenio:

- Stalno se pišu neke laži i gluposti, tako da je majka navikla na takve stvari i više se ne stresira. Kao i svaka mama, brine za mene i sestru i bude mi je žao kada preuveličaju naslove samo da bi napravili senzaciju. S vremenom je shvatila da ne bi trebalo uopšte da se nervira.

Zbog kog postupka u prošlosti se najviše kaješ?

- Ne kajem se nikada ni za šta. Tako sam odgajan, nema kajanja, samo napred.

Kako pamtiš oca Zorana Šijana i da li ti prija kada kažu da ličiš na njega?

Tatu pamtim kao najboljeg oca, koji je dosta vremena i pažnje posvećivao porodici. Često mi govore da ličimo, što fizički, što psihički, i zbog toga se baš radujem. Voleo bih da imam stav kakav je on imao.

Tvoja mama Goca se često nervira i javno priča kako si veoma nestašan. Kako se slažeš sa mamom?

- Na mamu sam najviše ponosan zato što se od kada je tata poginuo borila za nas kao vučica i ceo život posvetila nama deci. Bila je prepuštena sama sebi i niko joj nije pomogao. Za sve što ima mnogo se namučila u životu. Nerviram je stalno, ali ona nekada i preteruje i džabe se plaši. Nisam više mali.

Prema čemu gajiš najveću strast?

- Najveća strast su mi motori. Volim adrenalinske aktivnosti i sve što je ludo.

Kako ste se upoznali Veljko Ražnatović i ti i koliko traje vaše prijateljstvo, koje mnogi opisuju pravim drugarstvom i u dobru i u zlu?

Vest da si sa Bojanom Rodić i da si ostavio verenicu zbog nje odjeknula je velikom brzinom. Kakav si kad se zaljubiš?

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri.

Kako se tvoja devojka Bojana oseća povodom toga da postaje tetka Bogdaninom sinu?

- Pa ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo.

A da li ti sebe vidiš kao oca u neko skorije vreme, budući da već obilaziš bebi-prodavnice, pa ti se možda svidelo?

- Dete nije mala stvar. Mnogo volim decu i jedva čekam da postanem otac. Samo, za to treba biti ozbiljan i tu greške ne smeju da se dese.

Kakvo iznenađenje ćeš prirediti Veljku kad postane otac?

- Što se iznenađenja tiče, ne smem da ti kažem zato što onda neće biti iznenađenje (smeh). Ali će svakako biti vrhunsko. Dočekaćemo malo Željka kako treba.

Expand player
Pogledajte više