TOMA FILA ZA ALO.RS: OVO JE OZBILJNA POVREDA KRIVIČNOG ZAKONIKA! Silikonska kraljica javno pozvala devojke da se prijave kod nje za poslovnu pratnju: Starleta zapečatila sudbinu u zatvoru! (FOTO/VIDEO)

Čeka je i do 10 godina zatvora

Tijana Đuričić
Tijana Đuričić, Foto: YouTube/Printscreen

Silikonska kraljica, Tijana Đuričić je na sebi uradila bezbroj operacija, a pre tri godine je osuđena za bavljenje prostitucijom.

Na Fejsbuk profilu Tijane Đuričić, poznatije kao "Kraljica silikona", osvanuo je status u kom devojkama nudi da joj se jave ukoliko žele da rade kao poslovna pratnja.

Nakon što je objavila status, u komentarima su joj poručili da "ne treba to da piše javno", na šta je ona odgovorila da svako ima pravo da radi šta hoće.

Insta
Foto: Facebook/Printscreen

Premda ova objava u Krivičnom zakoniku potpada pod član 184. Posredovanje u vršenju prostitucije, Tijanu može sačekati kazna i do 10 godina zatvora:

(1) Ko navodi ili podstiče drugog na prostituciju ili učestvuje u predaji nekog lica drugome radi vršenja prostitucije ili ko putem sredstava javnog informisanja i drugih sličnih sredstava propagira ili reklamira prostituciju, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom.

(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana izvršeno prema maloletnom licu, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do deset godina i novčanom kaznom.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo poznatog advokata Tomu Filu, koji je za naš portal objasnio da se radi o posredovanju u vršenju prostitucije, ali i trgovinu robljem. Fila navodi da policija nakon ove objave može da reaguje odmah, međutim, kako je njegovo ogromno iskustvo pokazalo, male su šanse da se tim postupkom prodre u dubinu lanca trgovine robljem.

- To bi trebalo da policija ubaci nekog insajdera, kako bi u potpunosti razotkrio čitavu mrežu trgovine robljem, kao i sve ostale kanale gde ta mreža funkcioniše. Ako insajder ne otkrije mrežu, onda praktično ništa nije učinjeno i vraćamo se na početak - otkrio je Toma Fila za Alo.rs.

Toma Fila, advokat
Toma Fila, advokat, Foto: Tanjug, Rade Prelić

Podsetimo, Tijana je krajem marta 2014. godine pred Prekršajnim sudom osuđena zbog bavljenja prostitucijom.

Nakon izjave svedoka i utvrđivanja činjenica, Tijana je osuđena u prvom stepenu na novčanu kaznu u iznosu od 40.000 dinara. Prekršajni sud dodatno je kaznio silikonsku kraljicu sa 10.000 dinara zbog fiktivne adrese.

A kako su Tamara i Čabarkapa rešili dau nište Kristijana Golubovića, pogldajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: MALI PERICA
  06/12/2020 - 17:54
  dolina zvana "dno moyga"
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi