Milan Popović
Đorđe Kojadinović
Milan Popović
Milan Popović, Foto: Đorđe Kojadinović

Iako se premijeru i nadležnim institucijama ranije obratio putem advokata, ovoga puta, Popović im se, kako kaže, obraća kao roditelj, i to jer je uveren da njegova bivša verenica Severina Vučković krši detetova zakonska prava, odnosno, ignoriše načela zajedničkog roditeljskog staranja.

"Severina Vučković, s očiglednom namerom da sebi osigura stalnu medijsku pažnju na svaki mogući način, našeg sina Aleksandra, starog samo 3,5 godine, namerno i svakodnevno, na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, izlaže očima javnosti i štetnoj medijskoj pažnji, objavljujući detetove fotografije, video zapise s detetom, kao i komentare na ovim društvenim mrežama o detetu. Ove majčine objave na društvenim mrežama izazivaju dalje prenošenje informacija i komentara o detetu i njegovih fotografija i video zapisa po elektronskim medijima, nakon čega se ove detetove fotografije, informacije o njemu i komentari prenose i po ostalim štampanim medijima po celom prostoru bivše države" piše Popović u pritužbi.

Na taj način dete se, dodaje Popović, stavlja u poziciju 'dugotrajne, ogromne i štetne medijske izloženosti' koju inicira njegova majka.

 

Ljubaf. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 24, 2015 at 8:59am PDT

Na sve je to, podseća Popović, upozorio i Centar za socijalnu zaštitu, no reakcije nije bilo.
"Iz kasnijih reakcija Severine Vučković na ovo upozorenje tela socijalne zaštite, može se zaključiti da je ona mišljenja da je 'velika zvezda za koju ne važe pravila i zakoni, jer ko je Centar za socijalnu zaštitu da se usudi nju za nešto da upozori…" piše Popović.

Severina, uveren je Popović, od malodobnog deteta na taj način stvara 'javno dobro'.

'Poštovana gospodo, moj sin 3-godišnji Aleksandar živi u tzv. rijaliti šouu tipa 'Veliki brat' u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentarišu često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovde ne radi o TV emisiji produciranoj u TV studiju, već se radi o tome da je majka kreator, inicijator i reditelj ovih 'nastupa' deteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje detetovog života', piše u pritužbi.

 

Prvi skok... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 20, 2015 at 9:44am PDT

 

Komentari (4)

Hitno kod psihologa

29.07.2015 18:58

Mislim da njemu stvarno nije dobro i da mu treba psiholog, jer ne ume u dvoje odnosno u troje da traje. Bravo za Igora koji ume da daje i u troje da traje.

jose

29.07.2015 21:23

Gospodjica Vuckovic koja nikako da stigne do oltara (mozda joj se posreci sa ovim zbunjenim malim jer vole ISTE stvari) nikako da prestane da maltretira ovog coveka kojem je jedini greh sto nije pazio sa kim se razmnozava...nadam se da ce imati priliku da se pokaze kao otac u pravom svetlu sa ovim drugim detetom koje mu se uskoro radja (kako prica carsija) sa lepom i pametnom devojkom iz dobre porodice...

Lana

30.07.2015 01:50

@jose - Dadoh greskom minus...izvinjavam se. Slazem se sa komentarom.

ana

30.07.2015 08:33

zbilja nije normalno od majke da tako exponira malo dete.Mislim da je njen cilj da iritira oca deteta. Svaka zloupotreba deteta u tu svrhu je za osudu..Čega će se to dete dok ne odraste nagledati.