BEZ DLAKE NA JEZIKU! Seve se javno obratila njima i izazvala opštu pometnju: "Prošlo je 54 dana njihove sramote..." (FOTO)

Iskreno!

Severina
 Foto: Foto: printscreen

U novembru prošle godine sve je šokirala vest da je Hrvatski sud odlučio da oduzme starateljstvo nad sinom pevačici Severini Kojić i dodeli njenom bivšem suprugu. Zbog toga je nastala opšta pometnja, a kolege, prijatelji ali i oni koji su saosetili sa pevačicom pružili su joj podršku.

Pevačica je odlučila da se sada oglasi na društvenoj mreži Instagram i da iskaže svoja osećanja, a i indirektno prozove aktere ove priče. Njenu poruku prenosimo u celosti.

Severina
Foto: Instagram/printscreen

Prošlo je 54 dana i prošlo je "88 sati"... Prošla je večnost dok oni "skijaju""... Za ovog života sam mnogo puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti. Ipak, 28.11.2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo "88 sati" veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh... Ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Niko i Ništa zauvek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto... Možda trenutno slučajno "skijaju", ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh sa lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu.... Niti će. Hvala Bogu! - napisala je Severina.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Veso
  24/01/2020 - 22:26
  A onaj tvoj čuveni film jel to sramota?Ne izigravaj žrtvu da si majka kako treba ne bi ti ni oduzeli dete,ti ga i onako koristiš da bi se prepucavala sa bivšim mužem .
 • Korisnik: bgd
  22/01/2020 - 12:21
  Razliciti arsini ili licemerje? Otkad je "sramota" da otac brine o svom detetu a nije je bilo sramota kad je novopeceni njen muz objavljivao slike tog istog deteta na drustvenim mrezama?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi