Seka Aleksić i Kija
printscreen
Seka Aleksić i Kija

printscreen

Seka Aleksić i Kija , Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je otkrila sa kime se sa estrade rado druži, a jedno ime je posebno izdvojila.

Nakon što je između Lune i Kije izabrala Kiju, rekla je i zašto.

- Znam ko je žena, simpatična je - rekla je Aleksićeva i dodala da bi između Kije i Slobe izabrala Kiju zato što voli jake žene.

Komentari (4)

??????

25.12.2018 02:41

Seko sta Vam bi ? O kakvoj jakoj zeni pricate ? Pa , Vi ste pametna zena i mogli ste da ukapirate da je sve bilo izrezirano unapred, zarad gledanosti , zarad zarade.

kuja seka

25.12.2018 06:07

sve koje nekritićki i nerealno, sa nekim bezveznim obrazloženjima (hrabra, sposobna...pitam: šta bi bila bz Lune i guraća?) podržavaju Kiju želim, da ih ta instant rijaliti zvezda, pevaćica bez talenta dobro iskoristi, jer to zaslužuju ako posle videnog nemaju zdravu, pametnu distancu.

ceca i seka su "pale"

25.12.2018 06:40

razoćarala si me, propustila si (namerno?) Andriju, Filipa, cimerski brak,strašne svađe i uvrede, Slobine reći da Kija LAŽE ĆIM ZINE, da mu rekla već maja meseca, da pobeduje, da je to već sređeno, da je bez iskustva i znanja preko noći napisala knjigu sama, da nema pevaćkog talenta ali zarađuje kao vi, dobri pevaći......toga ima dooooosta..da nisi barem pomislila gde ima dima ima i vatre? Ili vi estradniki imate svoje moralno etićke vrednosti?

lažljive kuje

25.12.2018 06:46

ima više profila na estradi: sa dostojanstvom i oni bez, oni pošteni i oni nepošteni, oni dobri i oni loši, oni moralni i oni nemoralni? A u vezi odabira Kije: pa i Ceca je nasela na konobarsku ljubaznost, zašto ne bi Seka na to isto?