BIO JE TO POSLEDNJI PUT DA GA JE VIDELA Seka Aleksić sa knedlom u grlu progovorila o Šabanu Šauliću! Ove reči je izgovorio na rastanku!

Njegove reči joj odzvanjaju u ušima.

Seka Aleksić
Seka Aleksić, Foto: printscreen

Iznenada, sve je zatekla  tužna vest o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je kralj muzike izgubio život.  Njegovi prijatelji i kolege su izrazili duboko saučešće njegovoj porodici, a Seka Aleksić je putovala sa njim kada je krenuo na nastup.

Seka je sa knedlom u grlu pričala da su dan pre Šabanove pogibije zajedno putovali, a samo jedna njegova rečenica joj odzvanja u glavi.

- Videli smo se dan pred. Bili smo zajedno u avionu. Ćaskali smo fino. Na pasoškoj kontroli smo razmenjivali teme o kojima mi pevači pričamo. On je bio, kao i uvek tih. Komentarisali smo kako ceo život putujemo avionom. On je rekao jednu rečenicu koja mi odzvanja u ušima, a to je da se neće vratiti avionom i da neće presedati i da će brže doći kući. Sutradan ujutru zatekli smo Kebu koji plače i kaže mi da je poginuo Šaban. To se desilo nekoliko sati. Tada sam shvatila koliko ga ljudi vole i poštuju. Ostali smo bez najboljeg - rekla je Seka, a onda je i Đani ispričao koliko je poštovao Šabana:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi