Šaban i Goca Šaulić
Rajko Ristić

Danas su se navršile dve godine od pogibije Šabana Šaulića u blizini nemačkog grada Bilefeld. Od tada su se članovi njegove porodice, osim ćerke Ilde, retko pojavljivali u javnosti, a još ređe su govorili o toj bolnoj temi. Njegova udovica Gordana Šaulić se i dalje ne oglašava, a kako smo saznali, s nestrpljenjem čeka kada će biti određen datum za nastavak suđenja Alsinu Leventu, koji je izazvao sudar u kojem su poginule dve osobe.

Osim rešenih dugovanja, Šabanova udovica ne mora da brine ni za materijalnu situaciju jer joj je pripala penzija koju je njen pokojni suprug uplaćivao u Austriji. Iako se ranije spekulisalo da je u pitanju svota od 2.000 evra mesečno, prema našim saznanjima, reč je o znatnoj manjem iznosu - 850 evra. Inače, ubrzo nakon tragedije Gordana se iselila iz kuće u kojoj je živela na Dedinju.

Reč je o velelepnoj vili koju su njih dvoje gradili nekoliko godina, s namerom da u njoj provedu mirniji deo života, kada Šaulić prestane da peva. S obzirom na to da im se ta velika želja nije ispunila, Goca je odlučila da se preseli u stan u kojem je porodica pre toga boravila, a vilu iznajmljuje jednoj ambasadi za, navodno, 5.000 evra mesečno.

Izvori bliski porodici pokojne zvezde kažu da Šabanova supruga nipošto nije želela da sama živi u tolikoj kući, čije je održavanje papreno skupo, pa je rentiranjem rešila taj problem, prenosi Kurir.

Leventu preti kazna od četiri godine zatvora Šaban je poginuo pri povratku sa koncerta u Bilefeldu na auto-putu, u automobil u kojem se nalazio sa svojim kumom Slobodanom Stojadinovićem i vozačem, klavijaturistom Mirsadom Kerićem, koji je takođe izgubio život. U njihov automobil udarilo je vozilo kojim je upravljao Alsin Levent, a koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole. Suđenje turskom državljaninu s prebivalištem u Nemačkoj za ubistvo u saobraćaju pauzirano je zbog korone, a prema ranijim navodima, preti mu kazna od četiri godine zatvora.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

17.02.2021 17:11

S obzirom na penzije u Srbiji to joj je i previse - sta hoce ! Ima ta i mnogo vise !