MORAO DA DONESE HITNU ODLUKU! Saša Popović ucenio Peju! Više ga nećemo viđati na Hepiju i to zbog jednog razloga!

Nije oklevao.

Peja
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Zoran Pejić Peja napustio je mesto voditelja u „Parovima“ jer mu je Saša Popović saopštio da mora da se odluči da li želi da vodi rijaliti ili da radi na televiziji Grand.

Popularni šoumen je bio pravo osveženje za TV Hepi, gde je jednom nedeljno vodio emisiju iz vile. Odlično su ga prihvatili svi učesnici rijalitija, a i gledaocima se dopao Peja, što potvrđuje i visok rejting. Međutim, preko noći se sve promenilo.

- Produkcija Hepija je Peju odabrala jer on ima dugogodišnje iskustvo na televiziji, ljudi ga znaju, zanimljiv je i pravi odličan šou. Kad je Dragan Marinković Maca odlučio da ipak ne prihvati ponudu srećne televizije da vodi "Parove", odluka je odmah pala na Pejića, što je on i prihvatio s oduševljenjem. Nije mu bilo važno ni koliko novca će novca dobijati za taj angažman, mada je bila prilično dobra suma. A onda je nedavno Peja pozvao produkciju i saopštio da više ne može da vodi "Parove" jer mu je Saša Popović rekao da mora da izabere između rijalitija i mesta voditelja na Grand televiziji, gde je domaćin emisije "Pesmom za dušu" - otkriva izvor.

"HOĆU MOJE PARE, NISAM DŽABE DOŠAO" Oženjeni verenik nasrnuo na Andreanu Čekić! Pocepao joj majicu, pljunuo je i vređao je, jedva ih razdvojili!

Saša Popović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Bilo je očekivano da voditelj neće dugo oklevati i da će izabrati da ostane u matičnoj kući, jer mu je to ipak domaći teren.

- Na Grandu vodi muzičku emisiju, što i jeste njegov fah. Vođenje rijalitija je samo bio izazov, svakako da nije planirao to stalno da radi. Koliko znam, nije se naljutio na Popovića što mu je postavio ultimatum. Svestan je toga da Saša želi da njegova TV lica budu angažovana samo kod njega, što je inače praksa u televizijskom svetu. Peja je, čim je dobio ponudu od Hepija, tražio dozvolu od direktora Grand televizije i dobio ju je, ali očigledno da Popović nije za to znao. On i Saša se poznaju godinama, prijatelji su i sarađuju uspešno, tako da je sasvim logično što se odlučio da ostane kod njega. Emisija na Grandu Peji nije jedini izvor prihoda, jer je poznato da često ima angažmane na svadbama i drugim veseljima kao voditelj, gde zarađuje ozbiljne pare - dodao je sagovornik, dok Peja nije bio dostupan za komentar.

Podsetimo, Peja se i proslavio muzičkim emisijama, a najpopularnija je bila „A što ne bi moglo“, koja se nekada emitovala na TV Pink.

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: buba
  21/10/2019 - 19:12
  nisi pejo za heppi ti si ozbiljan
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi