Sanja, Mihajlo
Alo!
Sanja, Mihajlo

Alo!

Sanja, Mihajlo, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

U akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći navodno je uhapšena starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Tom prilikom uhapšeno je nekoliko devojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva".

 

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Božana Vujinović

Fejsbuk

Božana Vujinović, Foto: Fejsbuk

Kod njega su tada "pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim 'zlatnim brojevima'", saopštio je tom prilikom MUP.

Pronađen je i "tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka", navelo se tada u saopštenju.

Mimi Oror

Rajko Ristić/Alo!

Mimi Oror, Foto: Rajko Ristić/Alo!
Sanja Stanković, Stanija

Printscreen

Sanja Stanković, Stanija, Foto: Printscreen

Podsetimo, Stanija Dobrojević pre nekoliko dana javno je rekla da "provereno zna da se Sanja Stanković bavi prostitucijom", a spomenula je i njenog nekadašnjeg makroa Mihaila Maksimovića. Sanja je demantovala da se bavi tim "poslom", kao i da poznaje izvesnog Mihaila.