TUGA NE PRESTAJE Sandra Rešić u suzama: "Ni posle 12 godina mu ne daju da ode na onaj svet kako treba"

Nedostaje joj

 

Sandra Rešić
Sandra Rešić, Foto: Printscreen/YouTube

Prošlo je već 12 godina od smrti pevača Nikole Nina Rešića, ali neke priče ni posle toliko vremena njegovoj kćerki Sandri ne daju mira.

"On ne može na miru da ode na onaj svet posle 12 godina od raznoraznih pričica, rekla-kazala, meštana, komšinica, anonimnih izvora... I onda svi misle da sam ja neka veštica koja je ne znam tu šta propustila, uradila, prodaje se preko imena svog oca i tako dalje, a nikad me niko u životu nije pitao nijedno pitanje vezano za njega, njegovu smrt i sahranu", počela je priču Sandra.

Sandra Rešić
Sandra Rešić, Foto: screenshot Youtube

"Onog trenutka kada se budem slikala na grobu sopstvenog oca, tog trenutka ću prestati da se bavim estradom i otići ću da radim u rudniku. Najviše me je pogodila priča da ćerke nisu podigle očev grob. Ne, mi jesmo podigle očev grob, ali su se drugi potpisali", nastavila je Rešićeva, a onda su je emocije savladale te je počela da plače pred kamerama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

"Iz jedne priče su stvari otišle u drugu, pa se kao u igri gluvih telefona od jedne rečenice napravilo sto rečenica, gde niko ništa nije rekao, niko ništa nije potvrdio, ali svi sve znaju o mom životu, i svi su najpametniji. Počinjem da budem malo besna. Do sada sam kulirala i govorila sebi da će to proći, ali ni posle 12 godina ne prolazi. Sada sam u fazonu da ljudi ne moraju da puste mene na miru, ali nek puste njega čoveka da ode na onaj svet kako treba".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

"Sad mi fali najviše, za savete, da bude tu da ga pitam: "Šta sad da uradim? Šta bi ti sad uradio?", dodala je pevačica u Ekskluzivu.

"Sa očeve strane sam u dobrim odnosima sa najstarijom sestrom Amelom koja je u Americi. Ona je i podigla spomenik našem ocu. Sa najmlađom sestrom nisam u dobrim odnosima jer ona i njena majka nikada nisu imale želju da imaju bilo kakvu vrstu komunikacije sa mnom i sa mojom sestrom. To je njihova želja. Ja zaista ne želim nekoga ko mene ne želi", rekla je o odnosu sa sestrama.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi