Pre dodele prošetala Baščaršijom: Lepa Brena
Vesna Lalić
Pre dodele prošetala Baščaršijom: Lepa Brena

Vesna Lalić

Pre dodele prošetala Baščaršijom: Lepa Brena, Foto: Vesna Lalić

Iako su obe strane nakon Šabanovog prelaska na „Pink” tvrdile da je to bio samo poslovni razlaz, očigledno da čelnici „Granda“ i Šaulić nisu ostali u dobrim odnosima. Zavađene strane na jednom mestu okupio je koncert koji su trebali da održe u sarajevskoj „Zetri“ povodom 25 godina kompanije „Avaz” i 800. broja magazina „Express”. Nažalost, manifestacija je otkazana zbog tragedije koja je potresla ceo region, a reč je o stradanju dve studentkinje koje je pregazio nesavesni vozač, pa je koncert pomeren za 20. oktobar. Ipak, kako bi ispoštovali muzičke zvezde, čelnici „Avaza“ organizovali su večeru u restoranu kako bi dodelili nagrade, ali bez muzičkog performansa.

Nisu se razdvajali: Šaban i Goca Šaulić

Vesna Lalić

Nisu se razdvajali: Šaban i Goca Šaulić, Foto: Vesna Lalić

- Umesto lepog druženja i čestitki kolegama na tituli, veče je obeležilo međusobno ignorisanje i tenzija. Brena je, nakon što je prošetala Baščaršijom, došla na druženje gde joj je dodeljena nagrada za životno delo, zbog čega je bila vrlo ponosna. Na ovom ostvarenju joj nije čestitao Šaban, koji je za susednim stolom sedeo sa suprugom Gocom, ali i koleginicom Zoricom Brunclik i njenim suprugom Kemišem.

Dočekali ga s  oduševljenjem: Miroslav Ilić

Vesna Lalić

Dočekali ga s oduševljenjem: Miroslav Ilić, Foto: Vesna Lalić

Doista, ni ona se njemu nije javila kada se pridružila kolegama. Miroslav, koji je sedeo za drugim stolom, po običaju joj se nije javio jer njihovi sukobi samo su pojačani time što je Brena stala u zaštitu Ilićeve ljubavnice, koja ovih dana pokušava da dokaže da ima sina sa njim - objašnjava naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:
- Brena se družila sa Jelenom Rozgom i Petrom Grašom, dok se Šabanu i Zorici kasnije pridružio Haris Džinović - kaže naš izvor.

Zorica Brunclik

društvene mreže

Zorica Brunclik, Foto: društvene mreže

 

Zorica zavodila red

Prilikom uručenja nagrade za životno delo Brena je iskazala žaljenje što se koncert odložio, jer bi, kako je rekla, to bila lepa prilika da se druži sa kolegama koje dugo nije videla. Posle nje na binu je stupila Zorica Brunclik, koja je bez dlake na jeziku priznala da na estradi nema druženja, naročito među pevačima koji su tu sedeli. - Meni uopšte nije žao što se koncert nije održao samo radi druženja. Kakvo druženje, molim vas? Ima ovde onih koji nisu našli za shodno ni dobar dan da kažu kada su ušli - aludirala je pevačica ružičaste kose na vlasnicu „Granda”.

 

Miroslav i Zorka se izgrlili!

I dok se zvezda narodne muzike Miroslav Ilić pravio da Lepa Brena ne postoji, koleginicu Zoricu Brunclik je nakon 15-ogodišnjeg tihog rata ljubazno pozdravio, a palo je i grljenje naočigled kolega. Malo je reći da su muzičke zvezde u njihovoj blizini bile iznenađene.

Komentari (3)

Klobadzija

15.10.2016 11:45

Zlo je vrijeme orla naćeralo, da zimuje zimu međ´ kokoši!

mirjana

16.10.2016 01:38

@Klobadzija - Kakvo druzenje kada bi mogli da nije kako takvog zakona oci bi jedni drugima iskopali.Pogotovo ovo su sve stari provereni vukovi estrade a Fahretu I DJinovica nikada nisu ni smatrali nekim kvalitnetnim pevacima.Kao ni Halida beslica.Svi znamo da su na lufte guz..e stekli slavu.A nazalost najbolje financiski stoje na estradi.Za to je kriv narod koji nema sluha.

Vule

16.10.2016 01:50

Sve polusvet