Romana Panić
Rajko Ristić/Alo!
Romana Panić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Jun 7, 2018 at 3:53am PDT

Boravak u zavičaju Romana će iskoristiti i kako bi pisala knjige. Tamo će imati neophodan mir i koncentraciju kako bi u naredne dve nedelje stavila na papir sve ono kroz šta je prošla otkako je upoznala svog emotivnog partnera.

Romana Panić

Ataimages

Foto: Ataimages

Inače, Romana je granicu prešla na prelazu Sremska Rača, jer preko Hrvatske nije mogla da putuje zbog pandemije koronavirusa, pa je do svojih roditelja putovala koji sat više. Oni su sada znatno smireniji, iako su u početku bili vrlo ljuti. Na fotografijama iz Banja Luke koje je objavila na društvenoj mreži Instagram Romana je sređena i u društvu prijatelja uživa pored bazena.

Komentari (2)

Dule

16.08.2020 15:45

I sta ce sada osoba sa kriminalnim dosjeom da pise knjigu i da se reklamira. Sramota. kada neko bude deportovan iz neke zemlje policija ga doprati na maticni aerodrom, a potom ga preuzima policija zemlje u koju je stigao. Da li je ona mozda delila autograme i fotografije nasoj policiji, ne bi se iznenadio. Zar posle alkohola, droge i kradje ima uopste obraza i stida.Ima jedna nasa stara poslovica koja kaze: CEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI.

sneg

16.08.2020 16:28

Ne znam zašto ali mi se tu ne poklapa nešto. Ili je neko otplatio njen dug. A deportacija ne znači da ovde mora da je dočeka policija, jer je kaznu odslužila