Saška Karan
Screenshoot Youtube
Saška Karan

Screenshoot Youtube

Saška Karan, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naravno, Karanova je iznela svoje mišljenje zbog najave Miličinog novog albuma "Zauvek" za koji smatra da će biti vanserijski.

 

"Tada kada smo se prvi put videle i upoznale bila si na samom početku karijere. Bilo je to pre 4 godine, mada si ti i još tada bila jako popularna i imala izvrsne pesme. Sad, ko bi rekao da od ovakve lepotice može postati DAMA sa izgrađenim stilom, žanrom, kvalitetom pesama koje su ogromni hitovi, spotovima za svaku pesmu. Ma šta jos reći. Želim da ti čestitam na tvom trećem po redu albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana. Poslušala sam tizer i ono je predivno. I opet za svaku pesmu si snimila spot!", napisala je iskreno Saška i dodala:

Milica Pavlović

printscreen

Milica Pavlović, Foto: printscreen

"O novim pesmama neću ni pričati, jer svaka je različita i autentična na svoj način. Ne znam koju bih pre izabrala kao najbolju. Lažem. Možda je ipak u mom fazonu ona "Malaksala" (ako se tako zove), jer je bržeg ritma. Poseduješ božanstveni glas. Raduje me mnogo to što u tizeru nisam čula nikakvu obradu tvoga glasa što je, priznaćeš, danas i te kako u modi, ali ne znam zašto kad se tako samo kvari utisak o pesmi. Iz mora hiperprodukcije i pevača generalno, ti si nešto posebno, izdvajaš se, a pri tome, nisi bleda kopija kao što su većina današnjih estradnih umetnika. Milice, želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri i, naravno, u promociji novog albuma "Zauvek", poručila je za kraj Saška mladoj koleginici.

Saška Karan

Rajko Ristić

Saška Karan, Foto: Rajko Ristić

Ni Milica njoj nije ostala dužna te joj se jednom rečenicom zahvalila na lepim rečima.

"Hvala draga na lepim rečima. Ovo su reči ostvarene žene", poručila je Pavlovićeva Saški.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Saska Karan Gazivoda (@saskakaran) Pro 16, 2018 u 5:42 PST

 

Komentari (2)

Tea

17.12.2018 15:18

Saska je vestica bez metle! Pokvareni zena od glave do pete, neiskrena i voli da traca i izmislja!

beki

17.12.2018 15:43

Milica Pavlovic ili Kija sve jedno Nitarije obe a i pevaju slicno veze nemaju!